Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Zaradi pare,novac.Internet zarada.Sigurna zarada.Zaradi i ti!

86 pregleda · 14 odgovora · otvorena 21.04.2010. u 13:07

Pozdrav gameri!

Uvijek ste željeli da dođete do para,novca jednostavno?
Nikakav problem! Prezentujem vam najlakši mogući način online zarade.Treba vam samo 3 minute dnevno,pa čak i manje.
Sve je vrlo jednostavno.
1.Korak Prvo napraviš online račun ,preporučujem AlertPay.Zašto!
AlertPay ukoliko zaradite određenu sumu vam omogučava isplatu putem čeka koji vam stiže na kučnu adresu!
2. Korak Registruj se klikom na banner ispod.

3. Korak Kada se registruješ i uloguješ u account pod "View Advertisiments" klikči na zadate stranice,kada prođe 30 sekundi dobivate 0.01$. Najčešče imate 4 ove stranice,ali vam se s vremenom povečavaju.4x0.01$=0.04$. E ovako kako vidite niste dobili milion ali sve ima svoj početak,složit če te sa tim sigurno! E caka je u Referralima. Imate direktne i tkz.Rent Referrale za svaki klik Referrala dobivate i vi!
Broj Referrala je neograničen!
O stranici,što se tiče ove stranice 100% je sigurna i isplačuje odmah po zahtjevu ili "instant". Broji 4 miliona članova i isplatile je preko 18 miliona za 2 godine.
Kako sam rekao imate 0.04$ dnevno kad skupite 0.75$ kupite prva 3 rent referrala ,sad zarađujete 3x više.Kad skupite 2,5$ kupite 10! Zarađujete 10x više itd. ,ispočetka to ide malo sporo,ali isplatit če se vjerujte mi. Ako sumnjate otiđite na forum Kikni ovdje imate srpsko hrvatski pored još 100 jezika. Tu pogledajte ima naših ljudi,slobodno pitajte šta želite. Mislim to su vam 3 minute dnevno ipak,odredite sebi vrijeme za taj minijaturni posao meni je to naprimjer oko 22h kad krenem leći,imate pravo keširat svakih 24 sata.
Ovdje sam ukratko naveo samo najbitnije i osnovno detaljnije imate sve OVDJE

haj nemoj da seres -.-
Nekontam svaki dan su vako iste ove teme 1000nakvih stranica neznam sta ljudi dobijaju sto ovo prave te lockerz ne svasta nesta nekontam cemu je svrha ?
Jarane ovo se furalo kad si ti vozo tutu u rikverc -.-'
Beretta je napisao/la:
Ne "serem" dajem savjete.
"Seres "
Nije fazon zarada.
Fazon je da ja nakon pola godine svakodnevnog klikanja po 20 oglasa dobijem $10.
Daj molim te...
KenanK je napisao/la:
"Seres "
Nije fazon zarada.
Fazon je da ja nakon pola godine svakodnevnog klikanja po 20 oglasa dobijem $10.
Daj molim te...
ne dobies ni to ^^
Pročitaj blogger skontat češ.Svrha ti je u tome da zaradiš para!
Ako ne želiš pare,nemoj se registrovat!
Ako pak želiš pare,pokušaj i vidjet češ.
Pare možeš dizat i sebi slat ili ipak ko ja trošit na nešto putem interneta. Plačam WoW mjesečno od toga što zaradim i višak podignem. Ako nije korisno što WoW možeš plačat a da ne daš fening iz svog džepa onda ne znam šta jeste.Potroši ih ako ništa na online igre,evo ti ogame ili šta ja znam.
Ma danas 1000000 vaki stranica , a na kraju nista nedobijas samo nesto pricaju
Beretta je napisao/la:
Pročitaj blogger skontat češ.Svrha ti je u tome da zaradiš para!
Ako ne želiš pare,nemoj se registrovat!
Ako pak želiš pare,pokušaj i vidjet češ.
Pare možeš dizat i sebi slat ili ipak ko ja trošit na nešto putem interneta. Plačam WoW mjesečno od toga što zaradim i višak podignem. Ako nije korisno što WoW možeš plačat a da ne daš fening iz svog džepa onda ne znam šta jeste.Potroši ih ako ništa na online igre,evo ti ogame ili šta ja znam.
drug haj sto seres ali imas problema sa ćč ^^
samo prica i prica uvijek preseravanje osobno ne vjerujem u to

samo svojim trudom mozes postici nesto
Svaka čast na napisanome,uložio si trud,ali nije samo neobux kojim možeš zaraditi novac/stvari....ali ovo je jedna doza reklamiranja.
Hehe pa šta bi ti da ti pare rastu na grani!
Sjedite vjerojatno sudeći po tome da je srijeda i oko podne najmanje 2 sata dnevno za računarom,šta vam je onda 2 minute? Ako vama ne znači 10$ ništa meni znači! Uostalom radi se o mnogo više.Ipak sam dok sam to klikao sjedio na guzi i nisam se baž zamorio nešto. I ako sam tutu vozao u rikverc onda bi vjerovatno to i sad radio pošto je prošlo 100 godina a ne 2

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.