Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Tibia

137 pregleda · 11 odgovora · otvorena 21.04.2010. u 12:02

Zanima me da li ima clanova sa G.ba portala koji igraju Tibie ???
Ako nas ima dosta , mozemo da se udruzimo ili napravimo neki guild.. Ja kolko znam najvise nasih ljudi ima na Lunari i Hiberni.
igro sam ja tibiu :$ na seleni igro mozda 3-4 god sa prekidima i igranja na ot-u xD
zvrkan je napisao/la:
igro sam ja tibiu :$ na seleni igro mozda 3-4 god sa prekidima i igranja na ot-u xD
Pa imas li chara sada ili ne?
zvrkan je napisao/la:
treba te banat :D
h1p je napisao/la:
Pa imas li chara sada ili ne?
imam nick Auroth Master :D 69 was ms now s xD

imam ja frenda ima 60 lvl-a ima 1.5kk al serv candia :D prodaje pa ako bi ko kupio :$

edit:

nemoj pokusavati napraviti guild od nasi nemoguce je :S pokusavao sam na ot-u pa nisam uspio a kamo li ovdje i ko ce ti davati 20 eura da predje sa nekog servera il nestro slicno :S odo na kafu
Ako ste culi u Gradisci se Tibia igrala 24/7 , igra se i sada , samo dosta dobrih igraca je prekinulo(u koje se i ja mogu ubrojati) ?!

EDIT : Jedno vrijeme smo ownali Aurea , dok su trajali warovi izmedju FAGa i ROMa , kasnije smo presli na OT servere koje smo u vecini slucajeva takodje ownali ...

LIAM DARKCROSSER ♥
Chemi je napisao/la:
Ako ste culi u Gradisci se Tibia igrala 24/7 , igra se i sada , samo dosta dobrih igraca je prekinulo(u koje se i ja mogu ubrojati) ?!

EDIT : Jedno vrijeme smo ownali Aurea , dok su trajali warovi izmedju FAGa i ROMa , kasnije smo presli na OT servere koje smo u vecini slucajeva takodje ownali ...

LIAM DARKCROSSER ♥
Chemi sjecas se Szenntamas-a i paranja xD
Kume to ti slabo vala i ko igra ja sam prije igrao ali zaboravio pw rado bih usao u guild al valja opet trazit sve i svasta i patit se hh ^^
GL
Mexzen je napisao/la:
Chemi sjecas se Szenntamas-a i paranja xD
Ma to je bio OT , pricamo RL

EDIT : PARAO JASTA
Chemi je napisao/la:

LIAM DARKCROSSER ♥
Gradiska ?? Jel to neko selo ? Ja sam igrao tibiju dan i noc ali sam pao u skoli tako da su mi oduzeli komp.. Ali to me nije sprijecilo jer sam presao kod komsije (:
qutoR je napisao/la:
Gradiska ?? Jel to neko selo ? Ja sam igrao tibiju dan i noc ali sam pao u skoli tako da su mi oduzeli komp.. Ali to me nije sprijecilo jer sam presao kod komsije (:
To ovaj komsija sa slike << ?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.