Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

CS pravila?!

164 pregleda · 10 odgovora · otvorena 20.04.2010. u 20:53

Pozz narode

Evo malo se zapucali cs u clubu, pa se malo i zakacili

Naime, radi se o bombi u cs-u. Primjer: Postavim bombu zadnjih 5 sec, i istekne to vrijeme i pise "Target has been saved".

Koja su pravila?! Jel tako ispravno ili ct mora skinuti bombu?!

Znaci, zvanicna pravila sa turnira.

Hvala. Pls delete kad neko odgovori!
kako ce je skinuti kad je vrijeme isteklo??????

EDIT: kada kaze target has been saved nakon mislim 5 sec nova runda pocinje.
Pa treba da terori plantaju a kad istekne vrijeme ct-ova je runda ili kad defa kontas ?

Kad istekne vrijeme runde a bomba nije postavljena.
a kad je plant moraju je defat il gube rundu
Ja mislim nesto ako je imao def onda se pika kao runda od ct a ako nije onda T -.-'
Koliko ja znam, kada postavim bombu, to se vrijeme izbrise...mozda neki bug ili grijesim :P?
Zar nebi trebalo kad postavis bombu ,zadnjih 2-30 sec da se vrijeme vrati na 30 sec .Da bi mogla puc i da bi mogli defat .
Nije vam fino podesen lan server.

I nama se to u neonu desavalo.

On moze i da planta u zadnjoj sekundi i ct moraju da defaju
deinstaliratje botove , to je bug sa njima ( zbotov) , kad se planta vrijeme ostane i kad istakne target has been saved. lol
Koja je komanda u konzoli za to da se namjesti?! Znaci kad plantam, da se to vrijeme brise dok oni ne defaju ili dok ne pukne?!
kad god ti plantas timer c4 se vraca na 30 sekundi (plantao u 2sec ili u 2min timer se vraca na 30 sec) i ako c4 pukne terori su uzeli rundu ako defa ct-ovi su uzeli rundu a ako pak terori ne plantaju c4 ct-ova je runda ;)
Burek_King je napisao/la:
Koja je komanda u konzoli za to da se namjesti?! Znaci kad plantam, da se to vrijeme brise dok oni ne defaju ili dok ne pukne?!
Samo skini patch i instaliraj...

Patch ti treba samo za hosta tj patch treba da bude na racunaru s kojeg dizes server ostalim ne treba. instalirao si obicni cs.

To se i nama prije desavala pa svadje rijesio bi stigo bi nema def i sl.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.