Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ne 1 vec 2 probl.

168 pregleda · 6 odgovora · otvorena 18.04.2010. u 20:48

eh ovako, maloprije sam skino neke skinove za cs 1.6 i extractovao te c/p u odgovarajuce foldere u valve/cstrike (tako i treba zar ne ?)
onda udjem u igricu i kada napravim novi server, kada dodje do onoga : "precaching resources..." izbaci-ne kompletno iz igrice nego samo izbaci na startni meni (new game;find servers,etc.)------sta je problem ?

2. e da umalo da zaboravim, pocrvenila mi ikonica od eseta-e zanima me mora li se bas skinuti taj update ili i onako moze normalno raditi ?9-)
Izbacuje te jer pola skinova koj skines nisu ispravni , sad moras naci ili neki sto ti radi il vratiti one stare , za eset trebas update, nije to puno...
1BGU1 je napisao/la:
Izbacuje te jer pola skinova koj skines nisu ispravni , sad moras naci ili neki sto ti radi il vratiti one stare , za eset trebas update, nije to puno...
ma nemam na tom compu internet pa zato mi je problem taj update...
a taj eset eto meni je uso virus neki jedva sam ga se rijesio
i meni je taj eset crven
Sad cu ga izbrisat i instalirat nesto drugo

Nevalja taj eset :@
2X3me je napisao/la:
ma nemam na tom compu internet pa zato mi je problem taj update...
Lol, pa ako nemas internet sta ce ti antivirus
sushki je napisao/la:
a taj eset eto meni je uso virus neki jedva sam ga se rijesio
i meni je taj eset crven
Sad cu ga izbrisat i instalirat nesto drugo

Nevalja taj eset :@
Idi igraj klikera.
Pa kliknes na est ako je crven znaci da nesto trazi !
Ovdje (ovako) >
treba pisati sta mu treba -update , skinuti neke fazone za windows bla bla .
Eset je jedan od boljih antivirusa .
Prvo sto moze skontati kad ima virus nekad ne nazalost.
Ali dobar je za racunare koji imaju malo rama i tako slabije racunare i lagan je za koristiti.
Nije ko avg da moras brisati pola stvari kao ima virus ili kaspersky sto stopa cijeli pc od njega , avira i avast sto sami brisu sve sa racunara ..

@Tema nemoj skidati nikakve skinove samo ces sje*ati igricu jos vise plus navuci viruse itd. !
Reinstal i ostavi kako jeste igrica .

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.