Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Mercedes SL600 CD install?

153 pregleda · 11 odgovora · otvorena 17.04.2010. u 17:33

Poz svima!

Izvinite zbog teme al mi treba CD za navedeni mercedes nemoze navigacija i TV bez CD za install-aciju!Znaci ko zna da mi da dwnl link dobija RS PREMIUM ACC !

edit:
Ako nemate sta pametno da kazete nemojte spamati i nije kupio on,ni njegov tata vec dobio umjesto kesha posto mu je jedan covjek bio duzan u gradji!

I malo je drugaciji od ovog nije bas ovakav!
Ponovio se i kurči se odma'
cntr je napisao/la:
Ponovio se i kurči se odma' :D
Jooj nije moj MERCEDES al bih volio da je moj od druga
kralju pokusaj na officijalnoj stranici,,,mercedesa,,,:P:P dobra ti makina bgmm...:P:P
Reci drugu ako je imao toliko para da izdvoji za mercedes nek sebi vala i cd kupi..
nyonyo je napisao/la:
Reci drugu ako je imao toliko para da izdvoji za mercedes nek sebi vala i cd kupi..
kupio mu stari mercedesa jer je prosao odlicnim na polugodistu
nyonyo je napisao/la:
Najgore sto je dobio!Ima svoju Gradjevinsku firmu i jedan covjek nije mogao da vrati keshom dao mu mercedesa!
Odgovara li od CLS500?

Samo da skontam kako ovo staviti na RS

Ne, neg imam cd. Samo ja se nekontam...nisam u zivotu 3 cda sprzio, a ovde nema nikakvi smisleni fajlova
BlackSheepXD je napisao/la:
Odgovara li od CLS500?

Samo da skontam kako ovo staviti na RS

:r

Ne, neg imam cd. Samo ja se nekontam...nisam u zivotu 3 cda sprzio, a ovde nema nikakvi smisleni fajlova ;)
nzn a jel ti to imas ili nasao na netu!Ajd daj da probam!
Sve se nema, a ide se na hemoterapije sa mečkom, ja ja! =/
Oj Boze dragi...
Mozete li vi naci i jedan sayt da trazite pomoc osim gamersa

Kad htjednes izac u grad na kafu, pitaj ovdje koji je najbolji kafic gdje da izadjem.. Isto za djevojku kad krenes pokupit reci sta da joj kazem, kad da je poljubim kako da se ponasam..

lool
cudno, ja nisam imao probleme s ovim. od kako ga imam sve fercera bez problema. mada sam cuo da bash ova serija zna imat problema oko tih stvari, al se meni izgleda posrecilo :] ... potrazi na stranici od mercedesa, tamo bi trebao naci software

edit: konto sam sad preci na ovu

http://www.mercedes-benz.de/content/germany/mpc/mpc_germany_website/de/home_mpc/passengercars/home/new_cars/models/s-class/w221.flash.html

kazu da nema problema oko tih stvari s njom nikako. :] cekam samo da mi plata legne, pa da skoknem do daimlera

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.