Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Problem Sa Igrom !

116 pregleda · 3 odgovora · otvorena 17.04.2010. u 16:21

e ovako kupio sam cd the da vinci code i sad sam instalirao i crack i sve fino i kad idem na igru da je pokrenem pokrene mi se i nakon dvije secunde se pojavi prozorcic u kome pise EXPECTION ENCOUTERED would you like more info ( will take several second )

HAJ kad pritisnem OK

pojavi mi se novi mali prozor u kome pise

( slayer ) expection adres417cf
[ NO GAME CRASH INFO ]
IMAGE HELP :
MAP FILE STALKWALK !

to je to

admini molim nemojte lock temU ! :*
Moj savjet ti je:
1.Izbrisi igru i ponovo snimi
2.Ako imash neke velike igre npr.San Andreas...posto takve igre zauzimaju dosta virtualne memorije...pa u tome je mozda problem...
3.Kada se snimi igra restartuj racunar...
4.Pokreni igru al ne na obicni nacin vec klikni desnom tipkom na ikonu od igre i idi na run..i pokusaj tu
5.isto tak idi al sam na proporties promjeni verziju windows-a...6.et waljda sam ti pomogo...
;);)
amox_line je napisao/la:
Moj savjet ti je:
1.Izbrisi igru i ponovo snimi
2.Ako imash neke velike igre npr.San Andreas...posto takve igre zauzimaju dosta virtualne memorije...pa u tome je mozda problem...
3.Kada se snimi igra restartuj racunar...
4.Pokreni igru al ne na obicni nacin vec klikni desnom tipkom na ikonu od igre i idi na run..i pokusaj tu
5.isto tak idi al sam na proporties promjeni verziju windows-a...6.et waljda sam ti pomogo...
;);)
jedini nacin da se izvuces iz toga je ovaj ali kad budes briso brisi iz hard disk onda idi uninstall :D sretno !

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.