Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

narucivanje s nike.com?

165 pregleda · 5 odgovora · otvorena 17.04.2010. u 12:27

imal iko da narucuje stvari sa nike.com
trebalo bi mi da mi naruci nesto pa ako ima neko da se dogovorimo.Naravno imo bi procenat jedan
i ja sam brate naruciv'o sa NikeID.com, patike imaju u mojoj galeriji :), FEDEX-om stigne za 15 dana :)...
Samo su meni iskusni to narucivali, jer nisam znao, sto bih i tebi preporucio, da uradis ako nisi kadar za te stvari iz tog razloga sto ne treba nekoj nepoznatoj osobi davati broj svoje kreditne kartice, da nebi doslo do zloupotrebe :(
iNTIMA je napisao/la:
i ja sam brate naruciv'o sa NikeID.com, patike imaju u mojoj galeriji , FEDEX-om stigne za 15 dana ...
Samo su meni iskusni to narucivali, jer nisam znao, sto bih i tebi preporucio, da uradis ako nisi kadar za te stvari iz tog razloga sto ne treba nekoj nepoznatoj osobi davati broj svoje kreditne kartice, da nebi doslo do zloupotrebe
pa imas li brate nekog ko bi to mogo narucit i kada stigne ja mu dam pare za tene,postarinu ,pocastim ga s nekom lovom
pa brate yebemu misa :$ mene su ove patike izasle 200 km :) sve u tu cijenu postarina etc, etc ...

Pa ima neki jaran tvoj koji je vec radio :), narucuje, samo odete na oficijalnu stranicu nike-ovog site-a, odradite patike (modelujes ih po svojoj zelji) i onda narucite zajedno :) .. bolje tako nego da se peglas da li ce ti neko naruciti da li nece il' sl.
i da ima 2. varijanta..

ako imas nekoga u njemackoj, i recimo ako hoces ovakve patike k'o kod mene, toga ima tamo na pretek:) reci im da kupe, to nije tamo skup 30-40eura ;)

evo ti slike pa pogledaj :D

ovo gdje pise Nike, tu je trebalo pisati "iNTIMA" al' mi nisu to poslali, ŠTO ne znam :(

ako ti se svidjaju ove patike, onda reci im samo Nike 6.0.. znace oni, toga ima tamo svih boja, svih velicina :), i prelijepe, i preudobne su :D
ma ja hocu da uzmem air max 90 2010 model
http://kix-files.com/wp-content/uploads/2010/03/nike-air-max-90-ct-moire-electric-green-2.jpg
al neznam preko koga da narucim
_rYu_ je napisao/la:
ma ja hocu da uzmem air max 90 2010 model
http://kix-files.com/wp-content/uploads/2010/03/nike-air-max-90-ct-moire-electric-green-2.jpg
:r al neznam preko koga da narucim
AirMax i 20 evra ;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.