Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Sluske za css

172 pregleda · 12 odgovora · otvorena 15.04.2010. u 20:12

Kupujem slusle za css pa me zanima vase misljenje koje sluske uzeti speed link medusa NX ili CREATIVE LABS Headset HS-450 koje su bolje za igranje gledao sam i PLANTRONICS .GameCom 367 ali su nestale u linksu a neznam drugo mjesto di ima za kupit.
Iskreno ja ti koristim meduse, i za pare koje kostaju, vjeruj mi ne vjerujem da po zvuku i ostalom neces naci bolje
imam i ja meduse .. najjace sluse cist zvuk svaki sum se cuje uzmi njih neces se pokajat ;)
Chuj sluse za cs,
Ne znam koji ti je grad gdje boravis al u Sarajevu malo pomjeri horizonte od tramvajske stanice i naces neku prodavnicu u kojoj se prodaje tehnika i mozes kupiti...
http://www.links.hr/index.php?naziv=Slu%9Aalice+CREATIVE+LABS+Headset+FATAL1TY+GAMING%2C+retail&option=artikl&id_kategorija=10050610&id_artikl=100.506.118

Ja osobno imam Siberia headset i narucio sam Creative Sound Blaster 5-kanalnu zvucnu karticu (javim utiske).

I sa integriranom zvuce nevjerovatno.
Imam Siberke Pink Full Headset, skupljam pare za zvučnu. Iako malo više para odvojiš, nećeš se pokajatiii
meduse su extra ali puno para

salim se ako imas para kupi kvalitetu neces se iznevjerit

meduse <3
Ma Steelseries Siberia i Siberia neckband nogama ba <3
btw. od tih sto si naveo, te Creative su najbolje
evo kupio sam medusu pa me zanima sta je bolji na low ili na high stavit sluske za igranje posto nekuzim bas da ima razlike neke to me zanima za css sta je bolje

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.