Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

134 pregleda · 14 odgovora · otvorena 15.04.2010. u 09:11

Ne mogu da promijenim avatar.

Kad idem staviti novi avatar izaberem sliku i piše mi slika je spašena

nakon 5 minuta vratim se i umjesto nove slike avatar mi je još stara slika

probao sam izbrisati stari pa onda staviti novi,probao sam staviti sliku i označiti da mi i ona bude avatar ali nikako ne mogu da promjenim avatar

nije nikakva greška oko formata slike jer mi uvijek u kutu piše slika je spašena a zapravo nije

ima li tko kakvo rješenje,vjerovatno nisam jedini kome se ovo događalo na forumu ??
brate to ti je do njih -.- jbiga i meni se desavalo :S ima tih bugova pun qarc :( :D i kod promjene status itdd :D u mene slike isto pobudalile :(
H4midovic je napisao/la:
brate to ti je do njih -.- jbiga i meni se desavalo :S ima tih bugova pun qarc :( :D i kod promjene status itdd :D u mene slike isto pobudalile :(
znači nikako se ne mogu rješiti ovog avatara ????

LOL
kad uploadujes avatar u i kada pritisnes ono upload sacekaj jednu sec i pritisni f5 dok se ono loaduje da promjeni
meni je uspjelo
aer0 je napisao/la:
kad uploadujes avatar u i kada pritisnes ono upload sacekaj jednu sec i pritisni f5 dok se ono loaduje da promjeni
meni je uspjelo
hvala,uspjelo je

nije iz prve ali je uspjelo

dajte čovjeku aplauz,zalsužio je

Tako je isto i cini mi se "ramiz" postavio temu bas na to pitanje...mi vidimo tvoj avatar ali tebi je jos uvijek stari, zato sluzi f5 i refresh mozzila:)
GaMeR_ExQ je napisao/la:
Tako je isto i cini mi se "ramiz" postavio temu bas na to pitanje...mi vidimo tvoj avatar ali tebi je jos uvijek stari, zato sluzi f5 i refresh mozzila:)
sad je sve riješeno

da pitam još jednu stvar

koliko se otprilike treba čekati da se odobri vijest,tj. da se objavi na gamers.ba
THE_BEST je napisao/la:
sad je sve riješeno

da pitam još jednu stvar

koliko se otprilike treba čekati da se odobri vijest,tj. da se objavi na gamers.ba
Zavisi od admina...on kad vidi vijest ako bude dobra on ce je odobriti tako da...cekas admina:)
THE_BEST je napisao/la:
sad je sve riješeno

da pitam još jednu stvar

Posto nema riddlea, ceka se max dan-dva. Kad dodje riddle vijest ce ti bit prihvacena/odbijena za 12 sati
THE_BEST je napisao/la:
znači nikako se ne mogu rješiti ovog avatara ????

LOL
Mozes ja upload i cekao dan jedan i sutradan bio bas ovaj sam uplload!
Mnogo ima bugova na mozzili,operi,i ostalim exploverima ali i meni je isto tako ja koristim "operu".Pokusaj uraditi preko internet explovera meni mrsko skidati itd..
Kada god promjenis avatar , otvori neku svoju temu i pritisni F5.
Moraš 'arane straviti manju sliku tj 75 x 75 kakogod ne bi trebao biti bug

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.