Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

pomozite DINI

208 pregleda · 6 odgovora · otvorena 14.04.2010. u 23:05

Pokrece se organizacija za pomoc Dini koji je prije 1.5 godina nastradao (8.8.2008 godine u zaostrogu),i povrijedio kicmu ostalo mozete i predpostavit 6 prsljen slomljen .
Tako da se mole svi koji su u mogucnosti da pomognu sa pozivom na broj 090292040 cjena je 3km
ili da pomognu na neki drugi nacin ili ako ima neko neku ideju za pomoc ... prikuplja se novac za rehabilitaciju u Rusiji ... doslo je vrijeme poslije niza operacija da ide na vjezbe gdje potrebno puno novca ... tako da je svaka marka bitna
GRUPA JE U IZGRADNJI USKORO JOS INFORMACIJA
ZA ziro racune ako je sat nejasno posaljite u poruci na moj profil
Brate ovakvih slucajeva ima koliko hoces za pomoc , al eto pomogao sam
evo taman kada si otvorio ovu temu , da i ja dodam..svi koji bi htjeli pomoci Vesni Zlatovic(oboljela od leukemije) to mogu uraditi tako sto posalju sms sa tekstom TXT VESNA na 091610702 ..

PLASTELINHO je napisao/la:
Brate ovakvih slucajeva ima koliko hoces za pomoc , al eto pomogao sam
Pa kao ono "je**t ga ima ih milion", ne bi ti tako razmisljo da je neko od tvojih bliznjih na mjestu ovih ljudi. Btw nazvo 1x
Pomogao sam ali sto jest jest svaki dan se nekome pomaze na srecu ima donacija i tako dalje.Volio bih da ima manje vakvih slucajeva.
Kada treba pomoci , uvijek sam tu za. Jer nikada se ne zna mozda tebi nekad zatreba.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.