Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Most Wanted

97 pregleda · 12 odgovora · otvorena 14.04.2010. u 22:06

Pozz gamersi...Ovak interesuje me mozel se igrat nfs most wanted preko neta ono isto pes 9 protiv nekog...Et interesuje me sta trebal kaki patch i to..da instaliram sebi..:D
Preko neta ne,preko lana da.Evo izlazi novi nfs koji se igra SAMO preko neta,bit će super.
mrxilix je napisao/la:
Preko neta ne,preko lana da.Evo izlazi novi nfs koji se igra SAMO preko neta,bit će super.
ee jbg..Nea veze kak se taj zove..??a ovaj shift jesul kod njeg legalne trke il rokaj po gradu??
_EllyX_ je napisao/la:
ee jbg..Nea veze kak se taj zove..??a ovaj shift jesul kod njeg legalne trke il rokaj po gradu??
Shift mislim samo imaš određene staze,tj legalne.
mrxilix je napisao/la:
Novi NFS će bit dobar al samo orginal zato zaboravi warez-bb i thepiratebay

Ja vjerujem da se može MW preko neta igrat netko je bio digo temu na g.ba s nekim programom za online play (ja mislim iwndplaysson pa pitaj njega a možda ga ija imam na računaru potražim ti) a u LAN-u se može 100% dokazano [ja igro ;} ]

EDIT: pazi sta sam ti reko

a tebi evo za online pa probaj moze li

http://rapidshare.com/files/375912747/nfsmw_online.rar.html
TomY je napisao/la:
Novi NFS će bit dobar al samo orginal zato zaboravi warez-bb i thepiratebay

Ja vjerujem da se može MW preko neta igrat netko je bio digo temu na g.ba s nekim programom za online play (ja mislim iwndplaysson pa pitaj njega a možda ga ija imam na računaru potražim ti) a u LAN-u se može 100% dokazano [ja igro ;} ]

EDIT: pazi sta sam ti reko

a tebi evo za online pa probaj moze li

http://rapidshare.com/files/375912747/nfsmw_online.rar.html
nebrini se za koji mjesec nakon izlaska će biti i na warez-u,provalili su bf hereos,pa zamisli kako im je to...niš lakše.
_EllyX_ je napisao/la:
Probaj preko hamachija igrati Most Wanted siguran sam da moze, pise i na stranici da moze se igrati
Eto ako napravis reci da odmah instaliram
mrxilix je napisao/la:
moze i preko neta samo ti treba Nekoristen CD-KEY
reper3000 je napisao/la:
moze i preko neta samo ti treba Nekoristen CD-KEY
Kolika je mogućnost u to.
1:1000000000 osim ako je orginal
Frisk je napisao/la:
Probaj preko hamachija igrati Most Wanted siguran sam da moze, pise i na stranici da moze se igrati
Eto ako napravis reci da odmah instaliram
Hamatchi ti radi ko neki veliki lan pa zato može (radi na istom principu ko garena) kad ides da udjes u igru uvjek ides local area network

ti sto govoris da ti treba nekoristeni cd-key xD tj. orginal jer na netu nema nijedan neiskoristen hahahhahaha pwnd!
mrxilix je napisao/la:
Šuti kad nemaš pojma

@ topic : Ima program za igranje preko neta, bez orginala. Contact me na PM s msnom, daću ti sutra.
iwdnplaysson je napisao/la:
Šuti kad nemaš pojma

@ topic : Ima program za igranje preko neta, bez orginala. Contact me na PM s msnom, daću ti sutra.
Ispricavam se onda,nisam znao.Znam da za lan ima....
mrxilix je napisao/la:
Ispricavam se onda,nisam znao.Znam da za lan ima....
Ma no frx.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.