Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Zaključana Riješeno 100 bodova

Server None Steam ?

269 pregleda · 14 odgovora · otvorena 13.04.2010. u 20:36

pm
Rješenje
eto na PM Ftp pristup jer imam srw koji mi netreba pa ga koristi koliko hoces brate
ReaveNz je napisao/la:
eto na PM Ftp pristup jer imam srw koji mi netreba pa ga koristi koliko hoces brate
Kako preko ovog ftpa ? vezze neam :S
Tonadeena je napisao/la:
Daj nekom iz klana preko Filezille neka u host kuca sto sam ti dao host u username kucas username a u pw password.
Onda ides u cstrike>amxmodx>amxmod>config>users.ini das admina i restartujes srw ili promjenis mapu i radit ce ti
Tonadeena je napisao/la:
Ako ti niko nije dao , dodaj mene na msn , dacu ti admina na nick koji hoces pa koristi koliko treba ...

ssh hosting

[email uklonjen]
Ako nisi nasao dat cu ti ja [email uklonjen] i igraj kolko hos za te bobe
Ado je napisao/la:
Ako nisi nasao dat cu ti ja [email uklonjen] i igraj kolko hos za te bobe
Džaba upropaštavaš bodove, daj ih nekom. Riddle te stavio u -600 tako kad dođe nek te izvuče.

Btw. Pachanga dat' ću ti ja EPS ako treba, još
GAZZEL je napisao/la:
Džaba upropaštavaš bodove, daj ih nekom. Riddle te stavio u -600 tako kad dođe nek te izvuče.

Btw. Pachanga dat' ću ti ja EPS ako treba, još
Ma ne trebaju mi bodovi znas da mi nije stalo do njih. Dat cu mu server nek da tebi
je napisao/la:
Ma ne trebaju mi bodovi znas da mi nije stalo do njih. Dat cu mu server nek da tebi
Ma šta će mi bodovi šamaram sam sebe da ih izgubim, oni su zlo, SWRALE poludio od njih
Ma šta će mi bodovi šamaram sam sebe da ih izgubim, oni su zlo, SWRALE poludio od njih
GAZZEL je napisao/la:
Hajde ako azur jos oce pitaj ga pa nek njemu da ako mu ja dam server
GAZZEL je napisao/la:

Btw. Pachanga dat' ću ti ja EPS ako treba, još :)
Eo dao mi ovaj ftp hvala vam svima ..;)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.