Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Prison Break

140 pregleda · 9 odgovora · otvorena 12.04.2010. u 19:20

E ovako poceo sam pratit prison break mislim gledam od pocetka ovu prvu sezonu kada mu namjeste ubistvo tj. Lincu pa oni pobjegnu i sada sam gledao proslu epizodu kada ono svi idu u Utah tamo po pare umjesto da bude jedan silos ono se napravio cijeli grad e sada ce uskoro zavrsiti ta sezona pa bih zelio ako negdje ima da skinem 2 sezonu ali ja neam bas toliko limita meni je 8GB ostane mi svakog mjeseca po 2-3gb sad nezz nista koliko to skida.

Ako ne mogu skinut kolikko je na pijaci 2-3 sezona prison breaka ?

Hvala !
Imaš na warezu epizode od po 100 MB (Jest da je kvaliteta malo loša, ali, može se fino gledati)... Dakle, 20 epizoda druge sezone = 2 gige...
ovako...

moj prijatelj je nasao negdje torrent download,ugl. 1.2.3. i 4. sezona sve zajedno,uz ugradjene hrvatske titlove,tako,ako negdje naletis da ti pise nesto slicno ovome,skini!

ako budes skidao epizodu po epizodu,a hoces da ugradis titlove,nece valjati ^^

ja sam pogledao sve sezone + the final break,ali cuo sam da se snjima 5. sezona tako da je uskoro ocekujem
Ne vjerujem da ima na pijaci, i ako ima to je 3-8 KM
Ne vise :)

A imam ja na usb-u cetvrtu sezonu s prevodom, moze se nesto iskombinirat ako si blizu :)

Tu grad kad se izgradio, gotivno kad se posvadjaju za te pare :)
Ja znam kad sam kupovao da su me sve 4 sezone kostale 12KM dakle 3KM po sezoni.
Guje je napisao/la:
Ne vjerujem da ima na pijaci, i ako ima to je 3-8 KM
Ne vise

A imam ja na usb-u cetvrtu sezonu s prevodom, moze se nesto iskombinirat ako si blizu

Tu grad kad se izgradio, gotivno kad se posvadjaju za te pare
pwnage ocam, kad se medjusobno zajebu xd
http://www.pik.ba/artikal/243737/prison-break-kompletna-serija-film-the-final-break/

Eto imas kupit ... sve sezone
iGod je napisao/la:
pwnage ocam, kad se medjusobno zajebu xd
Nesto najjace ono kad se sjetim, prijasnje epizode tj. sezone 3 su bile gotivnije od ove zadnje..
Ali nije da nevalja zadnja, nego one nemaju konkurenciju :)

Poceo sam gledati LOST, gori zemlja pogledaj.
Guje je napisao/la:
Nesto najjace ono kad se sjetim, prijasnje epizode tj. sezone 3 su bile gotivnije od ove zadnje..
Ali nije da nevalja zadnja, nego one nemaju konkurenciju

Poceo sam gledati LOST, gori zemlja pogledaj.
Gledo sam ja lost davno, malo nesto na tvu, mozda skinem.
Koliko sezona?
iGod je napisao/la:
Gledo sam ja lost davno, malo nesto na tvu, mozda skinem.
Koliko sezona?
Evo ja skidam ima 5 sezona..

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.