Dobio sam kuciste sa maticnom - K7S5A i napajanjem - MS KY-400ATX.
Nalazi se tu jos i floppy i to je sve.
Procesor je AMD Duron 1ghz.
Dakle trebao bih nadomjestiti nedostatke onim dijelovima koje podrzava ova maticna... (komp planiram dat mladjim clanovima familije (ima ih 3) kojima je to upravo sada potrebno... bit ce im to prvi komp; ono za word i to, pokoja igrica malom rodji Smile)
Treba mi:
RAM: 2 DDR DIMM sockets and 2 DIMM sockets support (can not be used simultaneously)
• Two 184-pin DDR SDRAM (DDR200, DDR266) or
• Two 168-pin 3.3V SDRAM (PC100, PC133)
• Maximum: 1.0GB (DDR or SDRAM)
(Dakle 64 ili 128mb koja odgovara ovdje)
HDD: 40GB max (moze i 20-30)
Graficka: 64 - 128mb
CD-ROM: Citac obicni
Cooler za processor: Odgovarajuci cooler
Monitor: Odgovarajuci monitor
Mis; Tastatura;
Ono... posto ide sve na moj plitki dzepic Very Happy; ako imate nesto sto mi odgovara - a da je povoljno pravo - javite se na pm - ili postajte neke prijedloge ovdje, dobro ce mi doci.
Hvala unaprijed.
Nalazi se tu jos i floppy i to je sve.
Procesor je AMD Duron 1ghz.
Dakle trebao bih nadomjestiti nedostatke onim dijelovima koje podrzava ova maticna... (komp planiram dat mladjim clanovima familije (ima ih 3) kojima je to upravo sada potrebno... bit ce im to prvi komp; ono za word i to, pokoja igrica malom rodji Smile)
Treba mi:
RAM: 2 DDR DIMM sockets and 2 DIMM sockets support (can not be used simultaneously)
• Two 184-pin DDR SDRAM (DDR200, DDR266) or
• Two 168-pin 3.3V SDRAM (PC100, PC133)
• Maximum: 1.0GB (DDR or SDRAM)
(Dakle 64 ili 128mb koja odgovara ovdje)
HDD: 40GB max (moze i 20-30)
Graficka: 64 - 128mb
CD-ROM: Citac obicni
Cooler za processor: Odgovarajuci cooler
Monitor: Odgovarajuci monitor
Mis; Tastatura;
Ono... posto ide sve na moj plitki dzepic Very Happy; ako imate nesto sto mi odgovara - a da je povoljno pravo - javite se na pm - ili postajte neke prijedloge ovdje, dobro ce mi doci.
Hvala unaprijed.