Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

links.hr - graficka

159 pregleda · 15 odgovora · otvorena 12.04.2010. u 13:31

Dobio sam neki "poklon bon" u ovoj trgovini od 1700 kn.

I nemam blage veze sta bi uzeo, pa sam nakraju odlucio za jednu graficku a da prodam svoju trenutni ( GTX 275 ) .

I sada ajd recite vasa misljenja do 1700 kn ( cca 450 km ), sta bi mogao ovdje uzeti a da valja.

ATI - Nvidia = nebitno .

Ty !

links.hr
Ne bih uzimao jednu stvar vec bih uzeo vise manjih .
Sta mi je potrebno znaci ram , mp3 neku gamersku majicu bla bla sve sto mislis da ti treba

Nisam primjetio da imaju nekog "veceg" izbora vamo sa strane ali vidi sta ti mislis da je najbolje za uzeti

Ako si vec odlcio oko grafickih uzmi Nvidiu ...
Grafička kartica PCI-E XFX GeForce GTX 260 Core Edition, 896MB DDR3, DVI, HDTV
Ovo nije lose
mirofa je napisao/la:
Ne bih uzimao jednu stvar vec bih uzeo vise manjih .
Sta mi je potrebno znaci ram , mp3 neku gamersku majicu bla bla sve sto mislis da ti treba;D

Nisam primjetio da imaju nekog "veceg" izbora vamo sa strane ali vidi sta ti mislis da je najbolje za uzeti ;D

Ako si vec odlcio oko grafickih uzmi Nvidiu ...
Grafička kartica PCI-E XFX GeForce GTX 260 Core Edition, 896MB DDR3, DVI, HDTV
Ovo nije lose :P
nVidia niposto, najvecu isplativost ima Ati.

nVidia tek sada izbacuje nove cipove pa starima pada cijena.

Ovo ti je naj sada, snage je kao GTX260 (otprilike), plus ima dx11.
Ako nemas ogroman monitor, odlicno.

Kupi si jos malo RAM-a ili cooler za CPU i to je to.
ne znam druze ali graficku nebi mjenjao pa extra ti je ta grafa kako znam.prije nadogradi dobrog rama ili procesor bolji
Nisam vidio da imas GTX270, nema potrebe za mijenjanjem grafe.

Kakav ti je procesor i kakvu maticnu imas?
Na tvom mjestu ja nebi mjenjao graficku .Uzmi core i3 ili i5 .Ili rama nadogradi .Ako nemas neke gamerske opreme uzmi sebi :D
utroši pare na nešto drugo jer za 1700kn nećeš naći bolju grafu od gtx275

5850 ti kođta oko 2000kn ali nemaš potrebe mijenjati grafu

bolje si kupi nekoliko manjih stvari poput rama,ventilatora (za klokanje proca)....

btw,onaj prijadlog iznad mi je skroz glup
tko bi davao 600kn za miš....
jedino ako netko ima para na bacanje

ne znam kakav ti je ostatak konfe ali ako si baš odlučio uzeti grafu imaš 5850 za oko 2000kn ali stvarno nema potrebe za tim
Ljudovi moji...ovako:

Miseva imam i previse, to mi netreba, podloga imam 6 komada i to mi netreba, rama imam 8 gb i ovo mi netreba a kamoli da jos uzimam, cooler imam predobar i nebi ga mjenjao za neznam sta (mugen), graficka mi je trenutno xfx xxx gtx 275 core edition ( pustih x-eva ) , ssd imam, hddove imam, monitor imam, g11ku imam tako da ja pojma nemam sta bi uzeo.
e_mouse je napisao/la:
Ljudovi moji...ovako:

Miseva imam i previse, to mi netreba, podloga imam 6 komada i to mi netreba, rama imam 8 gb i ovo mi netreba a kamoli da jos uzimam, cooler imam predobar i nebi ga mjenjao za neznam sta (mugen), graficka mi je trenutno xfx xxx gtx 275 core edition ( pustih x-eva ) , ssd imam, hddove imam, monitor imam, g11ku imam tako da ja pojma nemam sta bi uzeo.
dokle ti bon traje ???

ako traje još dosta,čekaj još nekih pola godine dok padne cijena 5850 i uzmi je...

ako ti bon traje još samo malo,onda uzmi 5850 i nadoplati 500kn
prodaj tu gtx275 za nekih 1300kn i na kraju imaš jaču grafu i 800kn viška

btw,nisi nam rekao koji procesor imaš :D
THE_BEST je napisao/la:
dokle ti bon traje

ako traje još dosta,čekaj još nekih pola godine dok padne cijena 5850 i uzmi je...

ako ti bon traje još samo malo,onda uzmi 5850 i nadoplati 500kn
prodaj tu gtx275 za nekih 1300kn i na kraju imaš jaču grafu i 800kn viška

btw,nisi nam rekao koji procesor imaš
core2duo extreme 4.0
e_mouse je napisao/la:
core2duo extreme 4.0
znači dualac ???

ti imaš dualca i želiš da mijenjaš gtx275 koja je odlična grafička

toga prodaj i uzmi si ovo http://www.links.hr/index.php?naziv=Procesor+INTEL+Core+i5+750+BOX%2C+s.+1156%2C+2.66MHz%2C+9MB+cache%2C+64+bit%2C+QuadCore&option=artikl&id_kategorija=06060612&id_artikl=060.606.001

ili ovo http://www.links.hr/index.php?naziv=Procesor+AMD+Phenom+II+X4+955+BOX+Black+Edition%2C+s.+AM3%2C+3.2GHz%2C+8MB+c.&option=artikl&id_kategorija=05060314&id_artikl=050.603.184

morat ćeš kupiti novu matičnu ali kad prodaš trenuti proc i matičnu biti ćeš u plusu

grafička ti ne treba nova,treba ti novi procesor (i to quad,za budućnost ^^)

oba procesora su jako dobra, i5 se da dosta dobro clockati te sa dobrim coolerom dolazi i do 4,0GHz

ovaj AMD je nešto jeftiniji,slabije kloka ali na stock taktu je nešto bolji u igrama od intela i5

ako nisi clocker i važne su ti igre uzmi si tog phenoma,ako si clocker ajde na i5
Computer96 je napisao/la:
uzmi HD 5850
dualac ne može iskoristiti 5850 kako treba

to bi mu posebno bila glupa kupnja jer mu je u kompu sve odlično osim procesora

nek uzme bolji procesor a grafu nek ostavi ovo,ionako sve bez problema vrti na high
tarankula je napisao/la:
predlažem ti da uzmeš procesor i5 750.Dušu je dao za gejming:|
na stock frekvencijama je ipak amd phenomx x4 955 bolji i dosta jeftiniji

i5 750 se da odlično clockati,ali ako on nije clocker onda mu je bolje ići na phenoma

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.