Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

bosnia hosting

179 pregleda · 20 odgovora · otvorena 11.04.2010. u 21:36

Sve sto zelim reci o ovom hostingu je FUJ
Covjek je uzeo hosting,platio sve,i sad kad je pokusao da udje na stranicu pise ACCOUNT SUSPENDED !
ZBOG CEGA? STA SE DESAVA SA TIM HOSTINGOM?

ovo nema smisla,2 puta u toku dana stranica ne radi,i to ne grreskom clanova foruma/stranice vec zbog hostinga...

ostale stranice normalno rade samo je nas forum SUSPENDOVAN

Molimo objasnjenje i da to sto prije rjesite
Ako ste Vi onaj Bihwig.info, fino smo Vam dopustili da imate warez na stranici, onda Vi dođete i blatite po hostingu, nema smisla ?
Do daljenjeg
GaZZel suspendovo jer je onaj momak izgleda "blatio" njihov hosting.
I držao warez kako sam ja vidio.
I ovakva tema je bila danas već i reko je Faris da će suspendovat stranicu.

EDIT: Možda si ti Farise brate u pravu štose ovog tiče, ali ova djeca ili "momci" plaćaju to i tako će ti neko noge polomit, jer ipak su pare u pitanju, ne da se miješam ja u ovo bože sačuvaj samo kažem.
hosting je za 10/10 koristim bosnia hosting od pocetka i prezadovoljan sam
Zasto na gamers.ba kritizirash BosniaHosting ????
Ja mislim da g.ba nije mjesto za to .
Imash njihovu podrsku i njima se obrati.
Prvo momak ti je dao da drzis warez forum, masina im ne nesto malo pojebe ti pocnes blatiti hosting. Neka ti je suspendovao tako ti treba kad si mali nafurani djecacic.
Koji ste mu ku... ikako pustali da drzi warez , ako je zabranjen? Momak digo temu , i reako sto jeste..da je hosting fuj , sto se i pokazalo , od kako je gamehosting dosao..i vi mu suspend acc .. dzabe momak pare davo..
Medixon je napisao/la:
Koji ste mu ku... ikako pustali da drzi warez , ako je zabranjen? Momak digo temu , i reako sto jeste..da je hosting fuj , sto se i pokazalo , od kako je gamehosting dosao..i vi mu suspend acc .. dzabe momak pare davo..
http://www.bosniahosting.biz/uslovi/

Prvi paragraf. Svaki korisnik se složi sa ovim uslovima prije narudže bilo koje usluge.
isacortisa je napisao/la:
http://www.bosniahosting.biz/uslovi/

Prvi paragraf. Svaki korisnik se složi sa ovim uslovima prije narudže bilo koje usluge.
Ali , sto ste mu ikako davali? kad je warez?
GAZZEL je napisao/la:
Ako ste Vi onaj Bihwig.info, fino smo Vam dopustili da imate warez na stranici, onda Vi dođete i blatite po hostingu, nema smisla ?
Do daljenjeg ;)
e extra...
idi pasa zovi policiju da redtu.. be suspenduju ???
idi zovi da suspenduju warez.hr
a uostalom to je momak platio i svako malo ne radi,i sad zato sto je on reko cinjenicu-da vam svako malo ne radi nesto,VI SUSPEND?
Ma svaka vam cast,kako ste se samo toga sjetili BRAVO
Shekspir je napisao/la:
e extra...
idi pasa zovi policiju da redtu.. be suspenduju ???
idi zovi da suspenduju warez.hr
a uostalom to je momak platio i svako malo ne radi,i sad zato sto je on reko cinjenicu-da vam svako malo ne radi nesto,VI SUSPEND?
Ma svaka vam cast,kako ste se samo toga sjetili BRAVO
jeste vi glupa djeca,nema drugog izraza za to..
jesi procito uslove koristenja hostinga,ako jesi onda ti je sve jasno..ako krsis te uslove smiju ti suspendovati hosting pa da ides na sud itd. oni su u pravu..
to ti je isto da prekrsis neki zakon u bih..
pa locakjte temu da nedosaduju..
Medixon je napisao/la:
Ali , sto ste mu ikako davali? kad je warez? :r
Hmmm, prvo promisli prije nego napišeš. Domena bihwig odaje da će na njoj biti warez? Mislim da ne. Kako ne dozvoliti narudžbu kada se ne možepretpostaviti šta će na toj domeni biti?
vebaso je napisao/la:
jeste vi glupa djeca,nema drugog izraza za to..
jesi procito uslove koristenja hostinga,ako jesi onda ti je sve jasno..ako krsis te uslove smiju ti suspendovati hosting pa da ides na sud itd. oni su u pravu..
to ti je isto da prekrsis neki zakon u bih..
pa locakjte temu da nedosaduju..
ama sto nisu odma reklI?
forum ne postoji od juce,otkad je posto-WAREZ JE
prema tome,sto nisu odma rekli,ne moze i gotovo !

ovako ...
Hmmm, prvo promisli prije nego napišeš. Domena bihwig odaje da će na njoj biti warez? Mislim da ne. Kako ne dozvoliti narudžbu kada se ne možepretpostaviti šta će na toj domeni biti?
Joj drug , sa vama je GAZZEL? GAZZEL je aktivni clan gamers.ba foruma , a bihwig je digao 1000 tema o svom situ , to GAZZEL nije znao da je to warez? Sto posto je znao.. a i sam kaze
"fino smo Vam dopustili da imate warez na stranici, onda Vi dođete i blatite po hostingu, nema smisla ? "

Ispravljen Gazelov, citat.
Shekspir je napisao/la:
ama sto nisu odma reklI?
forum ne postoji od juce,otkad je posto-WAREZ JE
prema tome,sto nisu odma rekli,ne moze i gotovo !

ovako ...
Očito ne razumiješ ili se praviš da ne razumiješ?

Nema ti niko govoriti ne može. Imaš uslove ispisane na stranici, kada si kupovao hosting, trebao si ih pročitati. Mislim da ako uslovi stoje na stranici da to znači "odma" su rekli.
Medixon je napisao/la:
Joj drug , sa vama je GAZZEL? GAZZEL je aktivni clan gamers.ba foruma , a bihwig je digao 1000 tema o svom situ , to GAZZEL nije znao da je to warez? Sto posto je znao.. a i sam kaze
"fino smo Vam dopustili da imate warez na stranici, onda Vi dođete i blatite po hostingu, nema smisla ? "

GAZZEL aktivni član gamersa ?
Bože sačuvaj

Medixon je napisao/la:

e pazi,forum ne postoji od juce,od 1.dana je to warez,prema tome to je idiotluk,a cinjenica je da otkad imaju i game hosting da im webhost. ne radi kako treba i to smo mi danas i rekli a oni su kao osvetu suspendovali...
Shekspir je napisao/la:
e pazi,forum ne postoji od juce,od 1.dana je to warez,prema tome to je idiotluk,a cinjenica je da otkad imaju i game hosting da im webhost. ne radi kako treba i to smo mi danas i rekli a oni su kao osvetu suspendovali...
Sigurno je bosniahostingu koji ima preko 1000 web siteova, bitan tvoj forum i žele da se osvete. Uozbilji se.
Realno da i ja kazem nesto u vezi Bosnia hosting ,
Neznam kakav je host , neznam nista o njemu ...
Al ljudi da vam kazem :

Svaki dan po 2 teme najmanje sa naslovom
" Bosnia Hosting " , nemojte da smarate vise , mislim da ovo nije mjesto za to , al aj nezanima me necu da se petljam vise ,
cao
Sigurno je bosniahostingu koji ima preko 1000 web siteova, bitan tvoj forum i žele da se osvete. Uozbilji se.
ma ok,nek ste suspendovali,potrudicu se da budemo zadnji koje ste prevarili...

a slusaj,evo,uzmimo mogucnost da smo mi vas zeljeli prevarariti i da smo NAMJERNO PRESKOCILI PRAVILA !

Sto odma niste provjerili sadrzaj foruma nego nakon mjesec dana
B J E Z I

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.