Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

El Classico 22:00h

175 pregleda · 15 odgovora · otvorena 10.04.2010. u 16:20

Subota, 10.4.2010, 22:00, na Santiago Bernabeu se igra najveći derbi na svijetu, sastaju se dvije vodeće momčadi Primere, Real Madrid protiv Barcelone.

Na tablici su izjednačeni po broju bodova (77), ali Real je prvi zbog bolje gol-razlike.

Obje momčadi su u velikoj formi. Real je ove sezone od 15 domaćih utakmica, upisao isto toliko pobijeda, dok Barcelona na krilima Messija igra po meni, najlijepši nogomet na svijetu.

Vjerojatni sastavi:
Real Madrid (4-2-3-1)
Casillas - Ramos, Albiol, Garay, Arbeloa - Gago, Alonso - Ronaldo, Van der Vaart, Marcelo - Higuain

Barcelona (4-3-1-2)
Valdes - Alves, Puyol, Pique, Maxwell - Xavi, Busquets, Keita - Messi - Pedro, Iniesta

Vaša mišljenja?
6 -2 za Real madrid :$
Barcelona uzima.

♥ M E S S I

KAMAAN

btw : PoacheR dobar avatar.

Pobjeda reala xD mada sumnjam da ce bit puno golova al et xD
Pobjeda Barcelone !
Bila je tema vec , koliko se sjecam al et.
Posto zadnjih nekoliko dana jedva cekam ovu utakmicu, sinoc sam "imao srecu" da sam sanjao ovu utakmicu, ne sjecam se bas svega, ali sam upamtio da je Real pobjedio 5:4 uz 3 gola Ronalda.

Hala Madrid.
♥ barca
♥ messi
GL!
60% Barsa
40% Real

Najsigurnije igrati da ce oba tima dati gol
spY sinoc otvorio temu.

Mislim da Barca uzima i da ce biti puno golova
Cigane iz Katalonije ne podnosim organski, dok s druge strane ni Real mi nije nešto pretjerano drag klub, al' bih volio da pobjeda ode u glavni grad Španije.
nadam se, da ce ih pwnat Ronaldo
rezultat 4-1
Dijelim isto misljenje s DeGraw-om.Barcu hejtam drama,dok mi ni Real nije nesto drag.Sve u svemu,volio bi da Real uzme veceras.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.