Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Problem [ Steam ] -.-

182 pregleda · 10 odgovora · otvorena 10.04.2010. u 01:32

Pozz , imam problem sa steamom znaci , na non steanu mi bude fps 100 zakucano , a na steamu , kuca 60 70 , tako nesto :/ , stvarno neznam do cega je ;O ?
pa promjeni config

ili kucaj u konzol fps_max 101
Jesi probao staviti config sa non steama na steam, pa onda vidio kakav je fps?
To ti je do konfiguracije kompa , vjerovatno je slaba. Meni je na non steamu 100 , a na steamu 70-60 kad igram paba jer ima puno igraca 40-30 a baci neko smoke 20-10.Tako je bar kod mene.Ako ti je do toga mjenjaj komp il bar dodaj rama...
Stim zahtjeva jacu konfiguraciju racunara....meni bar je tako bilo na ns.u mi bio 100 fps nekad padao, a na stimu po 50 60 kuca i uzeo 512 graficku sad zadovoljan....
EDiNSSEN je napisao/la:
Stim zahtjeva jacu konfiguraciju racunara....meni bar je tako bilo na ns.u mi bio 100 fps nekad padao, a na stimu po 50 60 kuca i uzeo 512 graficku sad zadovoljan....
Ali qme , meni je 1 gb -.- , do neki dan mi kucalo 100 zakucano i na steamu i na non steamu :/.
Mozda si skinuo previse cfgova ... , pokusaj oboriti sistem , pa opet digni... , i instaliraj novi driver graficke..
po tom ako ti je bilo prije 100 zakucano
scan sistem mozda imas virusa,
i takodje pogledaj u task manageru u processes mozda imas bezpotrebni processa pa iskljuci ;)
ma jok steam isto kao non steam ja 100 puta instal samo slozi conf.. fps_max 101 i to je to bar sam ja tako radio ;) provereno!!
i da jos kucaj ovo :) nece ti lagat :) 100%
cl_updaterate 60 cl_cmdrate 60 rate 7000
_empire_Ba je napisao/la:
ma jok steam isto kao non steam ja 100 puta instal samo slozi conf.. fps_max 101 i to je to bar sam ja tako radio provereno!!
i da jos kucaj ovo nece ti lagat 100%
cl_updaterate 60 cl_cmdrate 60 rate 7000
To dvoje nije isto , steam i non steam .

Onda rejtovi 60, 60 , 7000 ? Wtf covjece ?

Stavi normalne rejtove koji su za igru, sa kojima mozes pucat i to ..

Cl_updaterate 101, cl_cmdrate 101, rate 25000

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.