Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Grafika

56 pregleda · 7 odgovora · otvorena 09.04.2010. u 22:00

Eh ovako imam jedan problem znaci koju god igricu da igram koci odnosno secka ali gle cuda na svakih 3-4 minuta bude seckanje i onda posle deset sekundi normalno pa opet lag i sve tako probao sam single player i sve cak i flesh igrice seckaju, a racunar je nov evo i konfiguraciju dole imate znaci sve ama bas sve secka pa eto ko moze da mi pomogne dogovoricu se snjime za neku utesnu nagradicu xD , aj ko boga vas molim pomagajte

Postoji mogućnost da ti igra zahtijeva veću konfiguraciju ili da ti se kompjuter pregrijava tj. ne hladi ga hladilo koje bi ga trebalo hladiti...
reLo je napisao/la:
Postoji mogućnost da ti igra zahtijeva veću konfiguraciju ili da ti se kompjuter pregrijava tj. ne hladi ga hladilo koje bi ga trebalo hladiti...
1. aj reci da flesh igrice puno zahtevaju ili GTA San Andreas da zahteva vise od ovoga

2.Stavio sam 4 kulera i nece
ili imas virusa ili ti se pregrijava komp :)

probaj i instalirati nove drivere za graficku... imam istu graficku samo sto su mi ostale komponente dosta slabije od tvojih i nemam nikakvih problema
moze li mi neko pomoci.imam laptop Toshiba A75 S11 ali nigdje ne mogu da nadjem vga driverse za njega;)
stavi jos 1GB..ili 2GB RAM-a...i instaliraj najnovije drivere za graficku karticu...i instaliraj directx9c ;)
deLL je napisao/la:
ili imas virusa ili ti se pregrijava komp

probaj i instalirati nove drivere za graficku... imam istu graficku samo sto su mi ostale komponente dosta slabije od tvojih i nemam nikakvih problema
jel mozes ako ti nije problem da ih upload ?
http://www.nvidia.com/object/winxp_197.13_whql.html

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.