U trecem kolu se nisu pojavili ven0m , 007 , strumfic ( kao i obicno) i kzzo.
Stoga niko nije mogao odigrati mecheve koji su trebali biti nego neke druge po meni bezvezne
SkullBull (lant@zar) vs entei = SkullBull
ArthenOX vs ns.poison = ArthenOX
Ja imam prijedlog da napravimo novu ligu,da fino izbacimo neke igrace a da ubacimo Borga, Y0du i jos nekoga ko ce biti AKTIVAN I KOJI CE DOLAZITI NA MECHEVE!
Po mom misljenju to bi bili Y0da, Borg, Arthenox, Seyo, Entei, SkullBull, ns.poison, qkatzzz i jos mozda dvojica (kzzo i 007). Sta vi mislite o ovome
P.S. Na Borga i Yodu sam racunao zato sto su ranije rekli da bi igrali ligu.
Stoga niko nije mogao odigrati mecheve koji su trebali biti nego neke druge po meni bezvezne

SkullBull (lant@zar) vs entei = SkullBull
ArthenOX vs ns.poison = ArthenOX
Ja imam prijedlog da napravimo novu ligu,da fino izbacimo neke igrace a da ubacimo Borga, Y0du i jos nekoga ko ce biti AKTIVAN I KOJI CE DOLAZITI NA MECHEVE!
Po mom misljenju to bi bili Y0da, Borg, Arthenox, Seyo, Entei, SkullBull, ns.poison, qkatzzz i jos mozda dvojica (kzzo i 007). Sta vi mislite o ovome

P.S. Na Borga i Yodu sam racunao zato sto su ranije rekli da bi igrali ligu.

) tako sto ti sredish sa protivnikom kada cete igrati , odigrate i na kraju sedmice ili u zakazani dan posaljete replay mecha ADMINU... zato che vjerovatno svi igrachi sada dolaziti na mecheve a ono sto je bilo do sada tj. subotu... jbga imamo i mi obaveza... to shto si ti recimo morao ici sa starcima tamo negdje il shto si morao biti kuchi jer ti nikog drugog nema il tako nesto znachi da si neodgovoran i da nam scena propada ?? ma daaj