Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

[PIC] epic

188 pregleda · 10 odgovora · otvorena 09.04.2010. u 12:14

2 Signatura ..

htio si glumit druge pa si u drugom sigu ispod fonta piso ona mala slova

savjet, neznas to radit niti nemoj
praksaj se pa onda

sve u svemu low mod
Heh , simpaticna su
Meni se svidjaju na neki način. Jedna 8ica
U prvom si koristio malo previse topaza, nisam bas neki ljubitelj njega. Malo mi je prazan sig, i trebao si vise istaknuti focal. Al' nije los.

Ove abstract vector whatever sigove nisam radio, tako da ti i ne mogu dati neku ocjenu, ovako na oko je lijepo, svidja mi se. Keep up.
Lijepi su radovi.
9/10
Ovaj gornji je extra 9ka, a ovaj donji 8ica  

Zadovoljan??
auto je sekseeh. sto se prvog tice, potpisujem archiea
archie je napisao/la:
U prvom si koristio malo previse topaza, nisam bas neki ljubitelj njega. Malo mi je prazan sig, i trebao si vise istaknuti focal. Al' nije los.

Ove abstract vector whatever sigove nisam radio, tako da ti i ne mogu dati neku ocjenu, ovako na oko je lijepo, svidja mi se. Keep up.
vidis na nekom gfx forumu da vecina ljudi ne voli topaz, odmah ga i ti ne volis, lol :D

cpz ftw.
fred_perry je napisao/la:
vidis na nekom gfx forumu da vecina ljudi ne voli topaz, odmah ga i ti ne volis, lol 

cpz ftw.
Sta ti znas bolan da ja gledam na nekim drugim forumima, nit' posjecujem druge gfx forume, nit' me zanima necije misljenje o topazu. rofl
archie je napisao/la:
Sta ti znas bolan da ja gledam na nekim drugim forumima, nit' posjecujem druge gfx forume, nit' me zanima necije misljenje o topazu. rofl
dosta za danas.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.