Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

gamers.ba gather

207 pregleda · 14 odgovora · otvorena 09.04.2010. u 01:02

Moj prijedlog je da se ovo malo sredi i dodje u funkciju.

http://www.gamers.ba/gather/novi

Da vidim sta vi mislite dal bi se gamers.ba jos vise bio u funkciji :D

Ovo se valjda nebi trebalo zaboravit nije djaba napravljeno!!
Hoces ti to uraditi sve ?
Mozes do tada sanjati samo.
Ama bolan šta Vi više dajete ideje ? Što me nervirate đaba u ovo doba ? Uhvati se škole, a ne ovdje da daješ ideje koje nikad neće biti realizovane !
Ako hoćeš razlog, imaš pm !
GAZZEL je napisao/la:
Ama bolan šta Vi više dajete ideje ? Što me nervirate đaba u ovo doba ? Uhvati se škole, a ne ovdje da daješ ideje koje nikad neće biti realizovane !

Gamers.ba
Ideje, kritike, pohvale, zalbe ... sve je dobrodoslo

@ Gazzele zasto je onda ovaj podd forum napravljen treba tebi skinuti moderatora ;) ti si jos malo dijete
WAYONEEE1g je napisao/la:

Gamers.ba

@ Gazzele zasto je onda ovaj podd forum napravljen treba tebi skinuti moderatora ti si jos malo dijete
Hvala ti na savjetu, ali ovaj forum, od kako nema riddl'a se ne održava, kako mislite da išta bude realizovano ?

Btw. Ti me ne citiraj jer me užasno nerviraš

I da, nepismen si.

Gamers.ba

@ Gazzele zasto je onda ovaj podd forum napravljen treba tebi skinuti moderatora ;) ti si jos malo dijete
Sad ces dobit samar.

Samo pise da su kritike dobro dosle, sto je velika laz. 9-)

Gamers.ba

@ Gazzele zasto je onda ovaj podd forum napravljen treba tebi skinuti moderatora ti si jos malo dijete
Napravljen je jer je red da takav forum postoji.
Imas ideje jos iz 2005. i ranije, odlicne ideje i nijedna nije realizovana.
Imas bugove koji su stariji negot voj profil, pa mozda i stariji nego ti, pa nisu ispravljeni.
Oni koji mogu nesto uraditi su digli ruke od sajta i nema niko da nesto novo razvija, da ispravlja bugove....

Novi bugovi nastaju iz dana u dan, a nista se ne popravlja.
Kada cete skontati da nema nista od realizovanja icega na ovom portalu.
Ovaj portal je propo i tacka ( . ).
Philosopher je napisao/la:
Imas bugove koji su stariji negot voj profil, pa mozda i stariji nego ti, pa nisu ispravljeni.
Oni koji mogu nesto uraditi su digli ruke od sajta i nema niko da nesto novo razvija, da ispravlja bugove....

Ovaj portal je propo i tacka ( . ). :-X
imam drugi profil brate , nego sam banan ;)
Što b' rek'o naš narod, "ništa do plate".
Philosopher je napisao/la:

Ovaj portal je propo i tacka ( . ).
Neće nikad propast' dok ima ovakvih kao što je on. : |
off topic : Pojedinci nemojte se pravit pametni , ne stoji vam .

/slap&delete
GAZZEL je napisao/la:
"- Clanove sajta, obicne clanove koje sam maloprije vec spomenuo, morate postovati i njegovati, nema vrijedjanja, omalovazavanja i bilo cega drugog. Svaki clan je iste vrijednosti, i treba da to shvatite ozbiljno imao on sestocifreni ili dvocifreni ID – svejedno je."

Farise, znas da si mi jedan od najdrazih likova ovdje ali daj se malo smiri majku mu... Mi modovi svi ali svi moramo da budemo primjer drugima kako se treba ponasati... Ako ti prvi post napises ovakav nemozes ocekivati da neko napise bolji !
nera_f je napisao/la:
"- Clanove sajta, obicne clanove koje sam maloprije vec spomenuo, morate postovati i njegovati, nema vrijedjanja, omalovazavanja i bilo cega drugog. Svaki clan je iste vrijednosti, i treba da to shvatite ozbiljno imao on sestocifreni ili dvocifreni ID – svejedno je."

Farise, znas da si mi jedan od najdrazih likova ovdje ali daj se malo smiri majku mu... Mi modovi svi ali svi moramo da budemo primjer drugima kako se treba ponasati... Ako ti prvi post napises ovakav nemozes ocekivati da neko napise bolji !
Ali zašto otvaraju teme da predlažu nešto kad je već 10 likova prije njega predložilo isto, pa se nije realizovalo.
On to dobro zna, a pravi se lud.
GAZZEL je napisao/la:
Ali zašto otvaraju teme da predlažu nešto kad je već 10 likova prije njega predložilo isto, pa se nije realizovalo.
On to dobro zna, a pravi se lud.
Jednom se ukaze na gresku drugi put ga meni proslijedis, kao i dosad. Ali ok, popustam, ti si upravu
nera_f je napisao/la:
Jednom se ukaze na gresku drugi put ga meni proslijedis, kao i dosad. Ali ok, popustam, ti si upravu
De ne galami na gazzela. Ja sam tu da galamim na njega kad otvore temu za servere. Moj posao.

Ti se odmaraj uz epic "Obey me world" video:
http://www.youtube.com/watch?v=3f2nhpyQ0HA

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.