Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Mtel Adsl - problem

113 pregleda · 16 odgovora · otvorena 08.04.2010. u 14:42

Zdravo , imam problem kao sto u naslovu pise sa ISP-om znaci prije otprilike 1-3 sata (ne znam tacno probudili me kad ih nisam slomio) su mi prikljucili ADSL e sad moj problem je ovaj

odnosno po ovom ja imam ovaj paket HOBBY 384/64 jel tako a u zahtjevu i ugovoru mi pise OPTIMA+ 2048/192 paket uzeo sam ovaj posto mi je gospodicna mi je rekla da moram cekat mjesec dana da bi mogao promijeniti paket na premium nidje veze e sad sta da radim mozel mi neko samo objasniti ?
Cujes..sacekaj malo nekada je veza preopterecena znaci malo odmori modem i to..ako ti npr do sutra nebude kako treba fino im odneses ugovor i kazes ovo sam potpiso da placam to mi dajte.:
Ma prvi mjesec kad prikljucis ti je najobicniji paket onaj, zato i jest taj prvi mjesec besplatan. E nakon toga ti se poveca brzina. Tako je i meni s wirelessom bilo. Jbg jedino da odes tamo da im bacis bombu i je**s umrle da ti odmah stave
Ocisti racunar od virusa .....

Milan uveo 3mb i nije imao racunara taj dan trebao otici do druga(davora ) po pc i kaze donesi svoj pc da lik prikljuci net .
Ovaj dosao stavio 3mb ali cijeli vrijeme skidalo po 30-40kbs bla bla i zvao ih i cura kaze da je pustila 3 mb i sutra /navece kad je vec uzeo svoj pc i prikljucio moglo je 3mb a na moj pc nije moglo

Nesto kontam da je to bilo do virusa ili cega vec tako da..
archie je napisao/la:
Ma prvi mjesec kad prikljucis ti je najobicniji paket onaj, zato i jest taj prvi mjesec besplatan. E nakon toga ti se poveca brzina. Tako je i meni s wirelessom bilo. Jbg jedino da odes tamo da im bacis bombu i je**s umrle da ti odmah stave
hahahahahahahahhaha...tako i ja kazem kad meni spadne konekcija sa 4mbs na 0.4 kazem idem im bombu plantat pa da vidim sto nece....jooj car si..
Cijela Banjaluka ima problema sa internetom, nevezano za ISP.

Evo i mene moja Elta muči. =(
Kod mene je OPTIMA 1024 kbps i zadovoljan sam!Ako je rekla da sacekas onda sacekaj strpi se!Ko ceka taj i doceka!A mozes i nazvati BESPLATNO MTEL ADSL SERVIS:

0800 50 005

Hvala!

EDIT:
Evo moj rezultat malo manje od 1024 kbps al je dobar!

MP3 File od 5 mb skine za 46 sekundi!
Video Clip od 35 MB skine za 5 minuta!
Movie od 800 MB skine za 121 minutu!

v3Tr0x je napisao/la:
Cijela Banjaluka ima problema sa internetom, nevezano za ISP.

Evo i mene moja Elta muči. =(
Nije ovaj iz Banja Luke, ovaj ti je iz Brckog Znam ga ja
1. post ok probat cu ali cekam do sutra
2. post lol necu dzabe placat cu hocu samo brzinu svoju necu bombu uzet cu 30 litara benzina i popaliti ih i smijat se ko stoka dok me hapse :S (WEIRD)
3. post ocistio sam prekjucer nije nista nasao ali probat cu opet
archie je napisao/la:
Nije ovaj iz Banja Luke, ovaj ti je iz Brckog Znam ga ja
Ma biću i sa Marsa ako treba, važno je da nisam iz Glamoča.

(ILJEDU POSTOVA OJEAH!)
v3Tr0x je napisao/la:
Ma biću i sa Marsa ako treba, važno je da nisam iz Glamoča.

(ILJEDU POSTOVA OJEAH!)
Nemoj tako bolan, gdje ne bi volio u Glamoču zivjeti, pogledaj samo te prirodne ljepote

Nije problem živjeti tamo. Problem je biti porijeklom odatle. Šta imaš meni pokazivati kako je u Glamoču. Dođi u BL u centar vidi kako je u Glamoču.
Covjece kakav glamoc rexon wtf post koji k**** likovi ?
Nisam te pitao jesil zadovoljan kontas problem je sto JA nisam zadovoljan ti si zadovoljan JA nisam OMFGOVI covjece
archie je napisao/la:
Nemoj tako bolan, gdje ne bi volio u Glamoču zivjeti, pogledaj samo te prirodne ljepote

Kakav to .
Moje selo owna :

Celinac rulz !

@Bojane zato moj 192/32 leti ne moze ni sporije ni brze HAHHAHAA

Optima +
Koliko vidim samo mi upload malo losiji, ali mi i ne treba u zadnje vrijeme.
Kad mi zatreba, a ne bude kako treba, napravit cu im pakao u kancelariji. Ne placam ja da bi imao net kao u Sarajevu. Hocu kako treba.

Ma moje selo najljepse na svijetu.

Likovi shvatite ja sam POTPISAO UGOVOR ZA OPTIMU + ali je ne dobijam ono sto dobijam je ono gore ocajnost znam koja je brzina nisam retardiran znam sve samo zelim da saznam kako i sta da radim da dobijem ZELJENU I BRZINU KOJU SAM POTPISAO U UGOVORU

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.