neznam sta je sa ovim mixevima 10 admina server radi ping 50-60 nema mixa 2 dana ;( neznam sta je owo admini
Diskusija
Zaključana
gamers.ba mix
111 pregleda · 16 odgovora · otvorena 07.04.2010. u 19:37
Ja sam na onoj temi dobio admina,a nikad mi nisu dali rcon.
Fragnatic je napisao/la:

odi kod mirofe i reci mu kako i sta, da ti da rcon

Fragnatic je napisao/la:
Kolko ja znam reko GAZZEL da prestanete otvarat teme sto nema mixa ...
Daj ss da radit CW server, ja cu spavat na njemu ?
...
...
neznam sto daju admine djeci od 11-12 godina koji nece digniti 1 u godini
Serveri ne rade do 21 h
cntr je napisao/la:
Serveri ne rade do 21 h
Serveri ne rade , a i da rade dragi moj zizy ja ti se kunem da ti to nećeš više igrati , tako da džaba otvaraš teme .
The_Brothers je napisao/la:
hahahah rade oni igrao sam prije 5 dana caap digao oko 14h i radio normalno server:S
i moj dedo rahmetli je bio ziv prije 5 godina, a gdje je sad? pogodi... sve prestaje sa radom nekada.. samo sto ce ovaj server se reikarnirati vecras u 21 H... idi sebi digni mix bot_quote 9 ! diff -1
mahYr je napisao/la:
Ti si glupo dijete. cuj radio prije 5 dana
i moj dedo rahmetli je bio ziv prije 5 godina, a gdje je sad? pogodi... sve prestaje sa radom nekada.. samo sto ce ovaj server se reikarnirati vecras u 21 H... idi sebi digni mix bot_quote 9 ! diff -1
neznam sto daju admine djeci od 11-12 godina koji nece digniti 1 u godini
radi radi samo ti ne igras mixeve sad ne pricaj vise znam ja
danas serveri nerade pa nema mix-a a jucer su citav dan picili a i jel tebi dozvoljeno igrat ocat' nemas preko 100 postova a ID veci od 50k
radi radi samo ti ne igras mixeve sad ne pricaj vise znam ja
Kad sam ih već spomenuo da nabrojim ;
Psovanje [ Koliki kompleksaš i maloumac trebaš biti da nekome psuješ poginule , zakopane , ma da uopšte online psuješ. Samo me zanima šta ti roditelji rade dok ti tako laješ na netu ] .
Leavanje [ Svaki mix na koji si se addao , upropastio si . Zatim je počela priča to je moj brat ; il' se braća blizanci il lažeš - isti stil pisanja , isti način razmišljanja - glupa mišljenja koja ni chuck norris nebi mogao argumentirati ]
I ti umjesto što si sretan što nisi banovan za sva vremena ovdje pišeš teme zašto nema g.ba mixa ?
Umri vv'
Fino je Faris napisao da serveri ne rade do 21h radi prebacivanja pojedinih servera sa jedne mashine na drugu...
"ovo " ne owo nisi ucio u skoli da se pise W vec V.
Ako vidis da mix-a nema na indexu sta mislis koji su razlozi ?
1.Ne radi server .
2.Nema nikoga od admina da digne .
3.Neda se adminima da dignu (koji imaju rcon )
4. Mozda kad je bilo mix-eva ti nisi bio tad na g.ba
5.Sve se teme o g.ba mixevima brisu sa index-a tako da ti "mozda" kontas da nije bio nijedan mix.
6. bla bla bla .
Prestanite dizati teme sve sta zelite obratite se nekome od head admina .
Ako vidis da mix-a nema na indexu sta mislis koji su razlozi ?
1.Ne radi server .
2.Nema nikoga od admina da digne .
3.Neda se adminima da dignu (koji imaju rcon )
4. Mozda kad je bilo mix-eva ti nisi bio tad na g.ba
5.Sve se teme o g.ba mixevima brisu sa index-a tako da ti "mozda" kontas da nije bio nijedan mix.
6. bla bla bla .
Prestanite dizati teme sve sta zelite obratite se nekome od head admina .
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.