Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Pomozimo Dušanu

94 pregleda · 6 odgovora · otvorena 07.04.2010. u 18:03

Pomozimo Dušanu Grahovcu koji je 2003 godine ostao bez noge kada je išao u školu preko minskoga polja kraj Mrkonjić Grada,Dušanu je potrebna nova umjetna noga jer mu je ova stara dotrahala i pupucala je:

Pozivom na
066 999 486 donirate 1KM za pomoć Dušanu,znamo da on više neće živjeti kao što je prije tog zlokobnog dana ali olakšajmo mu njegov život.
brate tek je 6 sati a vec si 3 teme otvorio...

btw nazvat cu broj kasnije...sad mi puna kuca...
IIIIIIIIII je napisao/la:
brate tek je 6 sati a vec si 3 teme otvorio...

btw nazvat cu broj kasnije...sad mi puna kuca...
ok neću više ali stvarno je potrebno :)
Znaci ja cu se potruditi da ti budes banovan, nisi ostavio broj.Na ovoj slici se bas i ne primjeti da mu je umjetna noga, a cak i sumnjam da ovaj momak ide u skolu. Ako je istina ovo sto pises mozda dobijes unban, nadam se da nije istina
100kaa je napisao/la:
Znaci ja cu se potruditi da ti budes banovan, nisi ostavio broj.Na ovoj slici se bas i ne primjeti da mu je umjetna noga, a cak i sumnjam da ovaj momak ide u skolu. Ako je istina ovo sto pises mozda dobijes unban, nadam se da nije istina
Isao citaj brate
Zao mi je momka ako je istina , ali zasto postoje oznake da se ne ide preko minskog polja?
Nindza ne pravi se pametan, pa nije narod tako glup i jadan kao sto ti mislis , jesi li normalan ti uopste, ocigledno si neko drama napaljeno dijete koje mu je stalo samo da nabije sto vise post-ova i sto vise otvorenih tema :/, opusti se malo bratee... Dig'o si danas bruka tema :/

i btw.

da treba da se pomogne ovom momku on bi licno slao apel za pomoc i za njega bi bio otvoren broj na koje bi moglo se donirati, i taj bi broj bio

"065 14 15 " koliko ja znam
a ne ovaj devetocifreni broj, kao sto si ga ti naveo : 066 999 486

Brate ostaj mi Banovan :) !!! p0zz

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.