Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Logosoft Rapidshare accovi

169 pregleda · 3 odgovora · otvorena 06.04.2010. u 23:33

Znaci isteko mi je rs, a ocajno mi treba, pa gledam nesto resellere na Rapidshare.com i nadjem Logosoft.. pogledao sam na njihovoj stranici cijene i skontam da hocu uzet'

Zanima me da li je iko kupovao od njih, znaci jesu li sigurni, mislim podrazumjeva se jer je ipak ISP, ali eto, draze mi je kad mi vi kazete 
Da odma idem ujutro uplatit ako je sigurno ..

Hvala svima 
Normala da su sigurni.

Slobodno kupi 

Najbolja podrska na svijetu mamem 
Samo me jos zanima, sta cu upisat' u polje "Primalac/Primatelj", inace kad uplacujem imam adresu ili ime, ovdje sam dobio samo broj racuna

ko mi pomogne dobija sutra 50 boba 
iGod je napisao/la:
Samo me jos zanima, sta cu upisat' u polje "Primalac/Primatelj", inace kad uplacujem imam adresu ili ime, ovdje sam dobio samo broj racuna

ko mi pomogne dobija sutra 50 boba :P
Joj majko draga jeste djeco nesposobni ne bas bukvalno nesposobni -

Poneses broj racuna u banku i kazes trebam uplatit tolko i tolko para na ovaj racun i pitat ce te neke tvoje podatke ime prezime broj tel maticni broj i ulica stanovanja i to je to , sacekas 24h i bice uplaceno.

Posebno naglasiti u SVRSI PLAĆANJA da se radi o uplati / produženju RapidShare Premium accounta, a ne o uplati Interneta

Ev sad gledam i gledam cijena 15 marki nije skupi i sigurni su.

drugo

https://www.lol.ba/v4/PrivatniKorisnici.aspx?usluga=fae7b2ed-86dc-4697-bc7c-673adc586372

procitaj to molim te i bice ti sve jasno

ako opet ne skontas sta treba uradit isprintaj i odensi u banku

Post dobio aplauz od ultranumb

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.