Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

9500 GT

119 pregleda · 9 odgovora · otvorena 06.04.2010. u 20:06

Eh, pošto sam kupio ovu kartu, zanima me koje su joj pogodnosti, i koje od novijih igara zajedno sa postavkama detalja itd. mogu naštimat'.

Jel' ovo dobra karta kolko tolko ?
Ma super graficka... mogu bez problema sve novije igre na MEDIUM-HIGH...

Sve u svemu nisi pogrijesio u odabiru graficke!

Ipak ATI THE BEST
Pa karta je dobra al' ne možeš ti sad od nje očekivat' nešto spešl jer nije ni ona spešl.

Vjerujem da može gonit igre poput CoD MW2, GTA 4, BF BC i sl.
ja je koristim meni je super........sve novije igre pokrene na med-hig..........neces se pokajati
brate iskreno grafa je super. ja sam je kupio prije godinu dana, platio sam oko 120 maraka i odlicna je.
ja igram Modern Warfare 2, Bad Company 2, Alens Vs Predator, Napoleon Total War na High-Medium.
Vidim i ja ev' MW2 na Extra texture i 1024 bez greške
Crysis, CoD4,5, i ostale jače igrice low-medium postavke.Cijena ti sve govori ;)
Oko120 KM
brate kod mene je ta graficka vec dugo gonim sve igrice bez problema i cak i zahtjevne na nekoj mid grafici tipa crysis nfs shift gta 4 ma sve mozes goniti ;)
i ja sam mislio da je dobra,i jeste ali za sadasnjost i moze ona sad potjerat na high,ali za koju godinu low-medium

ja kad bih uzimao grafu uzeo bih neku atijevu,najvjerovatnije 4890 ili neku iz 5xxx serije,ali vjerovatno ovu,extremno dobra,tjera sad na high a i za koju godinu ce

jeste da je skuplja i to duplo,ali jbg vrijedi,ali za te pari sto si ti dao jako dobra

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.