Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

HELP

57 pregleda · 5 odgovora · otvorena 06.04.2010. u 10:20

E ovako ljudi kad sa nekim pisem na msn-u i saljem onaj smajli sto se smije ili neki drugi nece da ga prikaze i kad meni neko salje neki smajli isto nece da ga prikaze ..ja sam nesto pretisnuo na tastaturi a nezz sta to me sad muci ako netko zna molim vas pomozite.

Drugo pitanje lagano.
Da li je moguce i koja mreza da se namjesti na netu da neka 2 broja imaju 1000 poruka dzaba to sam cuo ali nezz jel istina ako je istina moze li se to namjestiti kod 061 i 062 brojeva ..
Bez spama molim vas.
<3
Koliko sam ja shvatio :), tebe muci ono kad napises neki normala smylic recimo ovo " :D on tebi prikaze ovo : D,
ako je to onda kad udjes na msn ides

TOOLS ---> Messages ---> Show Customs Emoctions

tako je i meni bilo i ja sam na ovaj nacin sredio :)
iNTIMA je napisao/la:
Koliko sam ja shvatio , tebe muci ono kad napises neki normala smylic recimo ovo " on tebi prikaze ovo : D,
ako je to onda kad udjes na msn ides

TOOLS ---> Messages ---> Show Customs Emoctions

tako je i meni bilo i ja sam na ovaj nacin sredio
Odem na Tools ali nema nigdije Messages ---> Show Customs Emoctions
Hary33 je napisao/la:
Odem na Tools ali nema nigdije Messages ---> Show Customs Emoctions
Ovo prvi ti je ovo, ako sam dobro shvatila..

A ovo drugo nemam pojma, posto tek kratko zivim u Sarajevu..

Prijatelju ovo ti je to :), kao sto njeno preosvestenstvo Gospodja Rya kaze :D, kod nje je prevedeno samo na Bosanski jer ona jos ne misli u Evropu :), kod mene je Engleski mozda ti je lakse :D

rya <3

p0zz :D
iNTIMA je napisao/la:

Prijatelju ovo ti je to , kao sto njeno preosvestenstvo Gospodja Rya kaze , kod nje je prevedeno samo na Bosanski jer ona jos ne misli u Evropu , kod mene je Engleski mozda ti je lakse

rya <3

p0zz
pa valjda bolje zna maternji jezik od engleskog.. nerazumijem vas nikako

@topic

Rya ti je fino rekla sta da oznacis i radit che ti smajli.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.