Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

iPad vec provaljen

288 pregleda · 14 odgovora · otvorena 05.04.2010. u 16:26

Kao dokaz tvrdnje postoji i video na YouTubeu, a ovdje i ovdje su tekuće inforamcije...

http://www.bihwig.info/index.php?topic=171.0
haha pazi ssh

Kao da radi na masini hehe, jako
Pa?
Sve sto covjek stvori, covjek provali.

@vlex

'ls' izlistava datoteke u direktoriju, a najviše će informacija pružiti s parametrom '-l', dakle koristite je kao 'ls -l'. Informacije o jednoj datoteci možete dobiti tako da njeno ime napišete u nastavku naredbe, primjerice: 'ls -l index.html' ispisat će samo informacije o datoteci 'index.html'

xD

MorgaN je napisao/la:
Pa?
Sve sto covjek stvori, covjek provali.

@vlex

'ls' izlistava datoteke u direktoriju, a najviše će informacija pružiti s parametrom '-l', dakle koristite je kao 'ls -l'. Informacije o jednoj datoteci možete dobiti tako da njeno ime napišete u nastavku naredbe, primjerice: 'ls -l index.html' ispisat će samo informacije o datoteci 'index.html'

xD

Ma mislio sam na ssh xD nvm
Los fazon da izreklamiras tvoj portal (bihwig), ma kad ce vise napravit chip za ps3, sta ce mi ipad.
wow.. i šta sa time postić??

osim reć da momci u appleu su razvili OS kojiene treba dirat i najbolje raspolaže performansama hardwera. nije ko windows ograničen niti nema padova.. tako da bolje kupit kak je i nek tak ostane.. jer teško da će koji jailbraker to razvit ko cijela kompanija...
Lika kad vidis na odrazu od iPada...sve ce ti bit jasno.
Ma legenda, samo je malo glup :)
Nezna da provali za iPhone 3gs s novim bootom software, ja update uradio i sad cekam. Trenutno mi je boskoristan :(
http://www.bug.hr/vijesti/ipad-provaljen/101414.aspx

Govori sve o kvaliteti tvog foruma, i kako uopce vi mozete biti 1. kad su balkan-security i warez.ba postajali dugo prije vas.
Sve je to relativna stvar xD jbg ne postoji ništa na svijetu koje se ne može provaliti ?
Leonidas je napisao/la:
wow.. i šta sa time postić??

osim reć da momci u appleu su razvili OS kojiene treba dirat i najbolje raspolaže performansama hardwera. nije ko windows ograničen niti nema padova.. tako da bolje kupit kak je i nek tak ostane.. jer teško da će koji jailbraker to razvit ko cijela kompanija...
Da bi mogao koristit krekovane applikacije i da bi mogao koristit applikacije koje Apple nebi dopustio inace sve nekih svojih retardiranih izbora?

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.