Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Tegovi

102 pregleda · 12 odgovora · otvorena 04.04.2010. u 23:54

Znaci gdje ima dosta povoljno kupiti u Sarajevu tegova znaci nista neke velike tezine bocice ili tako nesto i za noge tegove ako zna neko !
Hvala
Peni.
Daleko najjaftiniji vjeruj mi
Oglase sad uzmi od petka... =) prelistaj ... imas uvijek neko prodaje tegova :D
Da, naravno da je Peni najbolja solucija gdje da kupiš tegove. U peniju je 1 kilogram - 2.50 KM.

Na svim ostalim mjestima gdje se prodaje ta "oprema" 1 kilogram iznosi od 3.00 do 3.50 KM.
~ Imam jedno pitanje , znali neko najjednostavniji nacin kako napraviti tegove ? :$
AMAZINGHIGH je napisao/la:
~ Imam jedno pitanje , znali neko najjednostavniji nacin kako napraviti tegove ? :$
Zamijesi malte u kantu ubaci sipku i eto
Naspi u flasu od 2l vode i et ga
Uzmeš 2 paradajza i olovku, i jednostano laganim potezom ta 2 paradajza nabiješ na vrhove olovke koju prethodno zašiljiš na obje strane.

Btw uzmeš kantu, zabetoniraš, u to uvališ šipku, skucaš dvije letve, napraviš klupu i diži
konzerve i beton XD
Dok sam bio mlađi, ja i moja raja smo pravili od flaša, tj. razrezali je i beton nasuli u nju, al ti trebaju 2 flaše , beton i neka šipka.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.