Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Balkan DotA liga

102 pregleda · 5 odgovora · otvorena 04.04.2010. u 20:13

Naime, kao sto je većina onih timova sa kojima sam se čuo znala, u pripremi je bila neka DotA liga na Balkanu. Uglavnom zbog toga što mi je hackana domena (www.violen.me), a druga (www.see-league.info) ne radi, odlučio sam da prvu sezonu pokrenem preko Gareninog foruma. Mislim da na ovom forumu ima sve potrebno za vođenje jedne lige. Liga će biti invite-only, tj. samo timovi sa pozivnicom će moći igrati u ovoj ligi. Svaku sedmicu ćete morati odigrati meč (bo2) sa već dogovorenom protivničkom ekipom. Najvjerovatnije u ligi će biti dvanaest ekipa, prve četiri ekipe idu u playoff. Prijave ćete vršiti na mail [email uklonjen] na slijedeći način (naravno promjenit ćete podatke, ovo su za moju ekipu):

Subject: Informacije o ekipi kill em kill em all [BDL]

* Ime ekipe: kill em kill em all
* Tag ekipe: kka
* Zemlja ekipe: Bosna i Hercegovina (isključivo pišete jednu zemlju)
* Igrači:
*
o Emir VioleN Ribić [2645865]
o Adnan Score Asotić [2016028]
o Hamza hamza. Neškić [3089112]
o Tarik JazzBone Bašić [6510855]
o Ivan Help Belava [4168660]
o Josip Joka Bodružić [8620566]

* Kontakt: [email uklonjen] / [email uklonjen] (VioleN)

P.S. Koristite apostrofe između imena i prezimena i nickova, ja ovdje nisam mogao jer je forum bugan, i odmah izbaci 10 puta / pored.

Pozvani timovi (napisati ću pored od koga sam dobio mail, ukoliko se sjetim/neko mi preporuči tim dodati ću još):

* GJect (hr)
* NEC (ba)
* kka (ba)
* JPU (ba)
* Annie (rs)
* 25cm (rs)
* eu4ia (rs)
* revl. (cg)
* GM (rs)
* iRock (rs)
* snT (mk)
* gc (mk)
* ex. (al)

-Slike sa zastavama možete preuzeti ovdje.

-Liga bi trebala startati čim dobijem mail od većine od ovih ekipa. Također bih vas zamolio da na identičan/sličan način odradite prijavu radi boljeg izgleda same lige.

-Što se tiče nagrada, pokušati ću naći sponzore za nagradu u vidu novca, računarske opreme i slično. Uglavnom i sa tim nagrada a i bez, prve 3 ekipe će imati premium (na jedan duži period naravno) i za prvo mjesto ja ću od sebe (ukoliko ne nađem sponzore) kupiti webhosting + webdomenu (info). Ali opet navodim, nakon što starta kup potruditi ću se svim silama da nađem sponzora da obezbjedi normalne nagrade.

-Kup ćemo GG.Fletcher.18 (Flečer) i ja. 90% je da ću do tada srediti sajt na www.see-league.info, ali u slučaju da ne uspijem liga i dalje ide preko gareninog foruma, vjerovatno u BiH Garena tournament sekciji (ako nam ne otvore drugu). Dakle svi mečevi. informacije i sve potrebno za turnir moći ćete naći upravo tu.

-Prije početka kupa napisat ću sve detaljno, od streamanja game-ova do pravila.
Bit ce jos jedna tema, samo moram cekati par minuta.
VioleN je napisao/la:
Bit ce jos jedna tema, samo moram cekati par minuta.
Sto nas nema TU na spisku medju 12 invated.
ima jedna jako dobra ekipa iz mog grada zove se techn33k, skoro su pokidali KGB i to 2/3 partije zaredom .. :D
j0ker je napisao/la:
Sto nas nema TU na spisku medju 12 invated.
Zato sto su bile viska 3 ekipe, a ja koliko znam vi rijetko kad i igrate zajedno te smo u dogovoru sa thunderom obrisali vas, tc i empg.
VioleN je napisao/la:
Zato sto su bile viska 3 ekipe, a ja koliko znam vi rijetko kad i igrate zajedno te smo u dogovoru sa thunderom obrisali vas, tc i empg.
Zanimljivo.

Sva sreca da ne igramo i nismo svaki dan skupa na ts. I sva sreca da ne bi poderali 80 % ovih ekipa.

Uzivajte.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.