Naime, kao sto je većina onih timova sa kojima sam se čuo znala, u pripremi je bila neka DotA liga na Balkanu. Uglavnom zbog toga što mi je hackana domena (www.violen.me), a druga (www.see-league.info) ne radi, odlučio sam da prvu sezonu pokrenem preko Gareninog foruma. Mislim da na ovom forumu ima sve potrebno za vođenje jedne lige. Liga će biti invite-only, tj. samo timovi sa pozivnicom će moći igrati u ovoj ligi. Svaku sedmicu ćete morati odigrati meč (bo2) sa već dogovorenom protivničkom ekipom. Najvjerovatnije u ligi će biti dvanaest ekipa, prve četiri ekipe idu u playoff. Prijave ćete vršiti na mail [email uklonjen] na slijedeći način (naravno promjenit ćete podatke, ovo su za moju ekipu):
Subject: Informacije o ekipi kill em kill em all [BDL]
* Ime ekipe: kill em kill em all
* Tag ekipe: kka
* Zemlja ekipe: Bosna i Hercegovina (isključivo pišete jednu zemlju)
* Igrači:
*
o Emir VioleN Ribić [2645865]
o Adnan Score Asotić [2016028]
o Hamza hamza. Neškić [3089112]
o Tarik JazzBone Bašić [6510855]
o Ivan Help Belava [4168660]
o Josip Joka Bodružić [8620566]
* Kontakt: [email uklonjen] / [email uklonjen] (VioleN)
P.S. Koristite apostrofe između imena i prezimena i nickova, ja ovdje nisam mogao jer je forum bugan, i odmah izbaci 10 puta / pored.
Pozvani timovi (napisati ću pored od koga sam dobio mail, ukoliko se sjetim/neko mi preporuči tim dodati ću još):
* GJect (hr)
* NEC (ba)
* kka (ba)
* JPU (ba)
* Annie (rs)
* 25cm (rs)
* eu4ia (rs)
* revl. (cg)
* GM (rs)
* iRock (rs)
* snT (mk)
* gc (mk)
* ex. (al)
-Slike sa zastavama možete preuzeti ovdje.
-Liga bi trebala startati čim dobijem mail od većine od ovih ekipa. Također bih vas zamolio da na identičan/sličan način odradite prijavu radi boljeg izgleda same lige.
-Što se tiče nagrada, pokušati ću naći sponzore za nagradu u vidu novca, računarske opreme i slično. Uglavnom i sa tim nagrada a i bez, prve 3 ekipe će imati premium (na jedan duži period naravno) i za prvo mjesto ja ću od sebe (ukoliko ne nađem sponzore) kupiti webhosting + webdomenu (info). Ali opet navodim, nakon što starta kup potruditi ću se svim silama da nađem sponzora da obezbjedi normalne nagrade.
-Kup ćemo GG.Fletcher.18 (Flečer) i ja. 90% je da ću do tada srediti sajt na www.see-league.info, ali u slučaju da ne uspijem liga i dalje ide preko gareninog foruma, vjerovatno u BiH Garena tournament sekciji (ako nam ne otvore drugu). Dakle svi mečevi. informacije i sve potrebno za turnir moći ćete naći upravo tu.
-Prije početka kupa napisat ću sve detaljno, od streamanja game-ova do pravila.
Subject: Informacije o ekipi kill em kill em all [BDL]
* Ime ekipe: kill em kill em all
* Tag ekipe: kka
* Zemlja ekipe: Bosna i Hercegovina (isključivo pišete jednu zemlju)
* Igrači:
*
o Emir VioleN Ribić [2645865]
o Adnan Score Asotić [2016028]
o Hamza hamza. Neškić [3089112]
o Tarik JazzBone Bašić [6510855]
o Ivan Help Belava [4168660]
o Josip Joka Bodružić [8620566]
* Kontakt: [email uklonjen] / [email uklonjen] (VioleN)
P.S. Koristite apostrofe između imena i prezimena i nickova, ja ovdje nisam mogao jer je forum bugan, i odmah izbaci 10 puta / pored.
Pozvani timovi (napisati ću pored od koga sam dobio mail, ukoliko se sjetim/neko mi preporuči tim dodati ću još):
* GJect (hr)
* NEC (ba)
* kka (ba)
* JPU (ba)
* Annie (rs)
* 25cm (rs)
* eu4ia (rs)
* revl. (cg)
* GM (rs)
* iRock (rs)
* snT (mk)
* gc (mk)
* ex. (al)
-Slike sa zastavama možete preuzeti ovdje.
-Liga bi trebala startati čim dobijem mail od većine od ovih ekipa. Također bih vas zamolio da na identičan/sličan način odradite prijavu radi boljeg izgleda same lige.
-Što se tiče nagrada, pokušati ću naći sponzore za nagradu u vidu novca, računarske opreme i slično. Uglavnom i sa tim nagrada a i bez, prve 3 ekipe će imati premium (na jedan duži period naravno) i za prvo mjesto ja ću od sebe (ukoliko ne nađem sponzore) kupiti webhosting + webdomenu (info). Ali opet navodim, nakon što starta kup potruditi ću se svim silama da nađem sponzora da obezbjedi normalne nagrade.
-Kup ćemo GG.Fletcher.18 (Flečer) i ja. 90% je da ću do tada srediti sajt na www.see-league.info, ali u slučaju da ne uspijem liga i dalje ide preko gareninog foruma, vjerovatno u BiH Garena tournament sekciji (ako nam ne otvore drugu). Dakle svi mečevi. informacije i sve potrebno za turnir moći ćete naći upravo tu.
-Prije početka kupa napisat ću sve detaljno, od streamanja game-ova do pravila.