Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Demo puno zauzima

139 pregleda · 9 odgovora · otvorena 02.04.2010. u 14:13

Prvo želim dobar dan svim gamerima:
Da pređem na stvar. Naime snimo sam demo (sa frapsom) i traje samo 13 sekundi a zauzima vrtoglavih 249 MB. Može li se to smanjiti
Ko nezna molim da zaobiđe temu
Hvala
Raruj ga , smanjit ce ti se na pola otrpilike
Nije to ništa, meni je jednom demo od par sekundi spremilo kao 4 gigabajta.
Fragnatic je napisao/la:
vidi fino ides kad oces da snima
record "ime demoa"
ccc "spameri zaobiđite temu"
igro sam mec i snimao sam sa record "ime" i onda nemogu u .dem formatu staviti na npr. youtube , te sam snimao sa frapsom
HeadacheR je napisao/la:
igro sam mec i snimao sam sa record "ime" i onda nemogu u .dem formatu staviti na npr. youtube , te sam snimao sa frapsom
Instaliraj winrar ako ga nemas

desni klik na to , add to archive,

hvala prijatno
Prvo winrar, ako bude previse zauzimao stavi u windows movie maker, nemoj nista editovati idi file > save movie file.. i trebalo bi da smanji .. peace

HeadacheR je napisao/la:
Kad si snimio sa frapsom, otvori Sony Vegas i ubaci taj klip od frapsa, te onda klikni File > Render AS i render ga .

Post dobio aplauz od KillaOR

HeadacheR je napisao/la:
Pa kad frapsas snima ti u nekompresovanom AVI formatu, i naravno takav fajl ti neces stavljati na youtube, vec ces ga dalje editovati/smanjivati.

Ako hoces da ga editujes imas:

Adobe After Effects
Adobe Premier
Sony Vegas
Windows Movie Maker (manje-vise)

A ako hoces da ga smanjis, imas u movie makeru kad ubacis taj klip opciju na koliko MB/ na koju kvalitetu zelis da smanjis.

Post dobio aplauz od KillaOR

miire je napisao/la:
Kad si snimio sa frapsom, otvori Sony Vegas i ubaci taj klip od frapsa, te onda klikni File > Render AS i render ga .
Hvala sada zaumima 10 MB

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.