Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Chat

218 pregleda · 19 odgovora · otvorena 02.04.2010. u 11:34

pozz ja mislim da bi bilo odlicno da se na g.ba otvori chat evo neka glasa "narod" xD pa vi admini razmotrite

Kad je postojao nije niko bio na njemu xD

Netreba nam to..
Postojalo, propalo
Ne.
Zasto ?

Zato sto je bio vec daavno, koliko se ja sjecam i nije bio cemu.
Mislim, nije nikad bilo nikog na njemu.

Btw, ovaj prijedlog je predlozen jedno stomilionahiljadagodinadanazivota PUTA!
bilo bi dobro ako bi se napravio kao kod facebook-a ... znaci da chatas samo sa prijateljima i da ti je to on top stalno....a ako bi se pravio kao posebna stranica i da moze svak sa svakim...to bi bilo ..... da oprostite
Bilo je , nije korišteno , a sad kad ga nema opet bi ga htjeli nazad .

Tema će u kantu kao i svi ostali prijedlozi ..
Prije je bio chat , al uvijek je bio pun pa su ga iskljucili
IIIIIIIIII je napisao/la:
bilo bi dobro ako bi se napravio kao kod facebook-a ... znaci da chatas samo sa prijateljima i da ti je to on top stalno....a ako bi se pravio kao posebna stranica i da moze svak sa svakim...to bi bilo ..... da oprostite
i mislio sam ko na FB :D ali jbg nisam napisao :D
Mladjox je napisao/la:
i mislio sam ko na FB ali jbg nisam napisao
Pa imas fejs, ocete sve ku****e palceve ko sto je na d.ba na fb da napravite na g.ba

A nemogu buga popraviti na g.ba a da to urade ? mislim smijesno xd
Mladjox je napisao/la:
i mislio sam ko na FB ali jbg nisam napisao
Pa šta je onda GB / PM Molim te ?

GB - jedina mana ono što moraš čekati 2 minute
PM - Idealan , niko ne mora da zna o čemu pričaš , nema te pauze od dvije minute ..

Haj ba ne izvoljevajte , koliko su puta pravili MsnGroup , svi dodamo taj kontakt i možemo pričati , prvu noć nas bude 5 , sljedeću noć već isfuralo . Isto bi i sa chatom bilo .
Dobro bi bilo zanimljivo kad nam je dosadno neko udje i pricamo svi
predlagano x puta, odbijano x puta, toliko o tome
dakac je napisao/la:
Kad je postojao nije niko bio na njemu xD

Netreba nam to..
Da ima chat ko hoće m1x ili cw udje i pita.
Ne .
Eno ti gather udješ s nekim čoekom i dopisuješ se
Bio chat pa bila 1 osoba online samo ili 2 max.
SPEC7RE je napisao/la:
Pa šta je onda GB / PM Molim te ?

GB - jedina mana ono što moraš čekati 2 minute
PM - Idealan , niko ne mora da zna o čemu pričaš , nema te pauze od dvije minute ..

Haj ba ne izvoljevajte , koliko su puta pravili MsnGroup , svi dodamo taj kontakt i možemo pričati , prvu noć nas bude 5 , sljedeću noć već isfuralo . Isto bi i sa chatom bilo .
Ne isfura, nego skontas da na tom chatu nema 2 osobe sa IQ preko 30. Normala da ti nece biti zanimljivo.

Isto tako sam svaki put kad se napravila ta grupa dodao u kontakte, i nakon 3 minute obrisao.

Zato sto smarate za gluposti i zato sto dolaze bogalji koji nisu naucili ni guzu sami sebi obrisati a neke Bogove, Allahe psujete.

Opsta (ili ti opca) kultura 0 !

Danas furka postala Boga opsovat. Kontas opsujes Boga i ti si Chuck Norris, ne smije ti niko nista.
Imaš na msn grupu gamers.ba i tu možeš chatat do mile volje... NE
Nije mi jasno sto otvaras, kad nisi vidio sa nekim clanom iz administracije to, popricao i slicno.
Sad i ako ispadne " Da " , nece se otvorit'
Bilo je , ali je propalo , tako da nema fajde vishe da se uvodi

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.