Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

STEAM

220 pregleda · 7 odgovora · otvorena 01.04.2010. u 20:21

POZZ ZA GAMERSE/ice...Jel moze neko malo pojasnit sad kad imam igru kupljenu na steamu sta sad treba ono download jel i ocel je skinut sneta instaliaciju il sta to mi malo pojasnite...

I joj jedno mogul napravit vlastitu favourites listu posto imam PUNO IGRI NA STEAMu ....

I KAKO ONO STO VI PISETE 0.15.52515 id ness tako ajd pls neko da mi pojasni ovo...:)
koliko ja znam trebas ici download ako ti je inst na steamu da bi ti se skinula na racunar a za one brojeve to ti je STEAM ID to kad udjes na neki server ukucas u konzulu status i pokaze ti tvoj steam id i od drugih igraca sa servera. Et ako sam pogrijesio ispravite me . .: ))
Kada kupis igru na steam-u, ona ti se pojavi u "My Games". Onda odaberes download igru, on ti je skini i instalira i onda igras
hahahah imam sve igre....ASSASINS CREED 2 6 giga i ostale sve i jedna igra....jooj prvo cu skinut half life 2 al posto imam sve igre mogul napravit favourite listu...A gdje vidim moj id???????????
ellyx je napisao/la:
hahahah imam sve igre....ASSASINS CREED 2 6 giga i ostale sve i jedna igra....jooj prvo cu skinut half life 2 al posto imam sve igre mogul napravit favourite listu...A gdje vidim moj id???????????
kucas status u konzolu:D
Skines sa gamera Steam Client !

Zatim instaliras i imas Steam !

Dalje kupujes igre koje oches ^^
imas favorite mozes ubacite naj igre i da igras tu al sve ih moras download da bi igro a za steam id udjes u cs i udjes u neki server kucas "status" u konzolu i pise od svih steam id i nick
ak ti treba da kupis steam, mislim ako nisi kupio igricu, mozes kod nas

www.mys.ba/hosting/naruci

Izaberes steam i biras igrice

GL

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.