POzz prije nekoliko dana sam promijenio pw na facebooku i zaboravio sam ga i sada kad odem zaboravljena sifra ukucam svoj mail,da mi posalje kod za aktivaciju novog pasworda mail mi ne dolazi,Molim za pomoc hitno mi je a nemili mi se pravit novi profil svi prijatelji su mi tu Ajde molim vas pomozite mi.Hwala unaprijed
Diskusija
U kanti
Facebook veliki problem
142 pregleda · 14 odgovora · otvorena 01.04.2010. u 15:43
Hacked?
Mah i da je hakovan sto mi ne dolazi mail sa facebooka za zahtijevanje novog pasworda,nece nikako da dode 

Imas li secret answer, question ? Moze li preko toga reset ?
~ Hakovan ti je 100 %
~ I meni je neko hakovo prosli profil i ja konto ' zaboravio sifru :$
~ I meni je neko hakovo prosli profil i ja konto ' zaboravio sifru :$
Provjeri "JUNK" na mailu
mahYr je napisao/la:
Provjeri "JUNK" na mailu
Provjeri i junk i spam sve djelove mail negdje je moro doć ako nije onda si hakovan mora da je taj "hacker" prebacio tvoj acount na svoj mail.
God_Like je napisao/la:
Mah i da je hakovan sto mi ne dolazi mail sa facebooka za zahtijevanje novog pasworda,nece nikako da dode :*:*:*
underdog je napisao/la:
Provjeri i junk i spam sve djelove mail negdje je moro doć ako nije onda si hakovan mora da je taj "hacker" prebacio tvoj acount na svoj mail.

Ako nisi vidio ondje ima samo email,ali ima i msn....kontaš?
~ Evo da i ja prijavim svoj profil , znaci sve mi se 'izretardiralo' , znaci prijatelji mi tamo sa lijeve strane , ne vidim niciju sliku profila pa cak ni svoju ? znali neko taj problem ? :/
kako ti ie face ima moj jaran je hakovo nest pa da nije twoj javi na pm
AMAZINGHIGH je napisao/la:
~ Evo da i ja prijavim svoj profil , znaci sve mi se 'izretardiralo' , znaci prijatelji mi tamo sa lijeve strane , ne vidim niciju sliku profila pa cak ni svoju ? znali neko taj problem ? :/
)
God_Like je napisao/la:
Ili ti je do comp ili koji koristis pretrazivac za ulazak na face MOja preporuka ti je MOzila firefox ?? jer internet explorer ima previse bugova i nije stvoren za sajtove kao sto su facebook
)
)
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.