Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

ESL.Eu - BA - CS Ladder 1on1 .

155 pregleda · 10 odgovora · otvorena 01.04.2010. u 13:39

Dobar dan .

Vidjeli ste moje 3 teme, ovo je 4 tema za ESL BA zar ne ?

ESL.Eu - BA - CS Ladder 1on1 . datuma 29.03.10 u 22:53
ESL.EU - BA - Gather - 5ON5 datuma 26.03.10 u 19:51
ESL.Eu - BA - CS Ladder 1on1 . datuma 25.03.10 u 13:02

I vi opet necete da iigrate ?

- Posto vidim da se vec neki zale cim ga ne prihvatis .

Da krenem sa temom .

- Znaci prvo ovo o Tenk - u, znaci jucer nisam bio tu, nisam mogao bit' na Esl - u da nekog prihvatim jer sam bio pravio momku tacnije teroweNthu movie i bio sam cijeli dan inactiv, samo pravio movie .

Drugo, kad se prijavljujete na editujte profil, morate sve fino popuniti, jer vamo pise ako niste nesto popunili da morate da bih vas fino prihvatio i to .

Trece, ne mozete odmah biti prijavljeni, ne znam ja kad cete se vi prijaviti, sacekajte bar pola dana, dan, prihvatit' cu vas ja ili neko drugi 100%, a ne odmah dizete paniku zbog jednog dana.

Cetvrto, vidim da se svi INACTIV sa 1ON1 Ba Laddera, zasto ? Sta vam fali izdvojit 5 minuta i odigrat' jedan match ? Molio bih da ne budete inactiv, odigrajte bar jedan .

Jedino sto su igrali su : ja , vlex, bolest, kostamani i mahyr ostali koji su prijavljeni nisu ni probali da odigraju ..

Molio bih da odigrate .

Onda, vidim da pametuju neki, kako ej sve miire kriv, ljudi ! Ne mogu ja biti 24 / 7 online na ESL - u imam i ja poslova, trening > skola .

Nadam se da me razumijete, ja cu biti koliko mogu online, jucer stvarno nisam mogao biti u to vrijeme tu, kad se tenk prijavio .

Od sada, ako se neko prijavi na ESL, a ne prihvatim ga odmah, neka mi javi na PM ILI GB ja cu ga odmah prihvatit' bez problema .

Hvala <3
Jebote ne mogu ocm da gledam kako ih molis da igraju
Gubis vrijeme i prepires se sa kretenima. Nemoj se bzze nervirati. Moj savjet.
FireFix je napisao/la:
Jebote ne mogu ocm da gledam kako ih molis da igraju
Vidi brate, vidio si od tenk -a temu ?

- i naravno odmah je miire kriv, dodje neki kenan_ i meni prica kako ja vrijedam odmah druge .

Onda dodje nordeN koji ne zna pola o ESL - u i on kaze kako smo mi online pottys i da ga navrcemo na ESL - u ? A pola stvari lik ne zna o Aequitasu i ostalo .

Ja se trudim da budu svi likovi ACTIV da igraju, ali opet nece da igraju ljudi . Prijavili se radi furke, da im stoji onde, smijesno . .r
miire je napisao/la:

- i naravno odmah je miire kriv, dodje neki kenan_ i meni prica kako ja vrijedam odmah druge .

Onda dodje nordeN koji ne zna pola o ESL - u i on kaze kako smo mi online pottys i da ga navrcemo na ESL - u ? A pola stvari lik ne zna o Aequitasu i ostalo .

Ja se trudim da budu svi likovi ACTIV da igraju, ali opet nece da igraju ljudi . Prijavili se radi furke, da im stoji onde, smijesno . .r
A nemozes gamadi udovoljiti,svasta traze,sve dobiju i opet nista
Gledao sam sve teme,u vezi mixeva i proslih tema za esl,i na prosloj temi,molis ih,brate ako oce oce,nemoj dzabe zivce kidat ...Ne vrijedi
miire je napisao/la:

- Samo mi reci da niste ONLINE POTTYS ?
Potpisujem prvi post !

- Zasto ih molis ?
Ako nece ne moraju, kick dobiju i cao. Jel imas neku fajdu od molbe ? Nemas !

Jedino sto je retardirano je to sto neki mole i smaraju druge oko tih cupova, laddera i tako toga a kad se napravi nesto slicno ne bih se prijavili nema tih para, ili ako se prijave budu inactive 99% vremena!...

Sto se tice prihvatanja... Ako miire, ne prihvati prihvatit cu ja nije frka, samo ponavljam ono sto je miire rekao, popunite svoj profil fino a nemojte nabacivati stvari tek tako da ima...
Ne moze ni jedan cheat protiv aequitasa, jer aeq ti uzima config i slike dok igras... +mozes uvijek zatraziti record

Drugo sto je najvaznije nije ladder fino organizovan, tako da :o

niko nije upucen kako treba u ESL jer dosta ljudi iz BiH nije nikad igralo neki ni culi za ESL, na ESL ladder 1on1 igrat aim mape? ha ha ha :| trebalo bi se igrati po 2 mape a vi igrate po 1, i to de_ mape...
-Jos jedan razlog smanjenog zainteresovanja za ESL
DEATHFAKE je napisao/la:
- Samo mi reci da niste ONLINE POTTYS ?
Ne pricaj gluposti .

- Ne igram "retadirane" obicne mixeve, samo igram na ESL - u, razlog, napaceni likovi dodju i samo te prozivaju, dok na ESL - u mozda neki "mudonja" dodje i upali neki "wh" .

Mozda odigram sad neki mix, jer mi je lockan acc na esl - u jos 4 dana, razlog steam skins
miire je napisao/la:
Ne pricaj gluposti .

- Ne igram "retadirane" obicne mixeve, samo igram na ESL - u, razlog, napaceni likovi dodju i samo te prozivaju, dok na ESL - u mozda neki "mudonja" dodje i upali neki "wh" .

Mozda odigram sad neki mix, jer mi je lockan acc na esl - u jos 4 dana, razlog steam skins
Nemoj mi se furat , i govorit mi da sam glup ok ?
DEATHFAKE je napisao/la:
Nemoj mi se furat , i govorit mi da sam glup ok ?
Ne furam se, ty na bloku ;] Prijeti mi nesto ? aw, aw .

- Posto vidim da ne znas oko ESL - a, necemo se raspravljat', znaci nije samo tu kanter kako ti mislis, ima tu i mario za tebe ako zelish .

Ne citiraj.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.