Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Preminuo Adis Junuzović

440 pregleda · 20 odgovora · otvorena 01.04.2010. u 09:48

Nazalost ustanem jutros kad ono na obnu tacnije u emisiji kameleon sa batkom javljaju da je nas Adis Junuzović preminuo .
- Pare su skupljene,adis je imao šansu imao je svoju pricu ali nije mogao da se prebaci novac s ziroracuna u neku drugu zemlju radi adisove transplatacije tako brzi...."Monstrumi" u crnim ili kojim več limuzinama sram vas bilo.Mozete zamisliti kako je sada njegovoj majci koja se isto tako nadala kao i njen sin.
- Naj više me boli kad doktor kaze mi mozemo ali su nam "svezane ruke" pogodite od koga ? naravno od naših politicara,da je nedo bog njihovo djete bilo u ovakvom stanju novac i prebacivanje u neku drugu bolnicu van BiH bi odma bila obavljena.
- Predlazem da gledate OBN i emisiju Kameleon koja je trenutno na OBN-u

R.I.P Adis Junuzović
ma kazem ti ja bola nasi su politicari lopov od lopova voze limuzine a nisu u stanju pomoci nekom drugom kome je zivot u pitanju eto u kakvoj drzavi zivimo neznam tok momka al mi ga je zao ipak RIP ADIS
Gledam , i slusao sam covjeka koji je pricao , kao gost telefonom , ocigledno nije danas dan sale.
R.I.P
Gledam svako jutro emijisu, nevjerovatno je kako nas ovi politicari unistavaju, umjesto da doniraju pare za operaciju, oni sebi povecavaju plate (5.300KM) i penzije (2.100KM), sramota i ovako ce biti dok mi se ne pobunimo, a do tad ce jos biti ovakvih slucajeva
Jadno jadno , stvarno svi smo se nadali da ce uspijeti ali bog je odredio

R.I.P
Je**m ja njima majku odvratnu. Sta smo mi Bogu toliko skrivili da nam da ovakve ljude na celu drzave. Sramotno i tuzno.

Stvarno mi je zao momka, jednostavno nije trebalo ovako ispasti.

Neka mu dragi Allah dz.s., podari lijepi Dzennet.
Nemos vjerovat koliko mi je žao
Pa sta ces kada su nam govna na vlasti .

Neka mu dragi Allah podari lijep Dzennet
Ipak nije svima danas dan šale :-/

Žao mi je momka , mogao je zadržati život ali živimo u takvom okruženju , to je ta Bosna i Hercegovina .
Nek se oni idalje brinu o cyber kriminalu , o kojem sam rekao u prošlim postovima - razvijen kao albanski turizam , a nek i dalje mladi ljudi gube živote ..

Žao mi je i njegovih roditelja , znam kako je izgubiti nekoga obilžnjeg . Inače , u novinama čitate sekciju " umrli " , samo čitate , za vas predstavljaju samo imena , al' šta je to zapravo shvatite tek kad se desi nekome vama jako dragom .

Šta mislite da se mi konačno ujedinimo , pokrenemo neku humanitarnu akciju pomaganja njegovim roditeljima , vjerujte - njima je to i više nego potrebno sada . Pobogu ljudi , ima nas 50k , pa možemo uraditi nešta takvo ?

RIP !
SPEC7RE je napisao/la:

Žao mi je momka , mogao je zadržati život ali živimo u takvom okruženju , to je ta Bosna i Hercegovina .
Nek se oni idalje brinu o cyber kriminalu , o kojem sam rekao u prošlim postovima - razvijen kao albanski turizam , a nek i dalje mladi ljudi gube živote ..

Žao mi je i njegovih roditelja , znam kako je izgubiti nekoga obilžnjeg . Inače , u novinama čitate sekciju " umrli " , samo čitate , za vas predstavljaju samo imena , al' šta je to zapravo shvatite tek kad se desi nekome vama jako dragom .

Šta mislite da se mi konačno ujedinimo , pokrenemo neku humanitarnu akciju pomaganja njegovim roditeljima , vjerujte - njima je to i više nego potrebno sada . Pobogu ljudi , ima nas 50k , pa možemo uraditi nešta takvo ?

RIP !
Upravu si ... Da se otvori neki bankovni racun , ili neki poziv , ili jednostavno da se skupe pare , pa onaj ko je najblizi nek' odnese ...

RIP
R.I.P.
Zao mi je momka,iako neam pojma ko je.Mislim cuo sam za ime...al naravno - kao i veci vas- ne znam ga.Ali znam jednu stvar...ajde zamislite kako bi se osjecali da ste vi bolesni ili vas brat/otac/mama...zato braco moja neamo mi nista od tog sto ovdje iz svojh toplih sobe - zivi i zdravi (bogu hvala) govorimo kako su oni kreteni...kako je tu uzasno..itd. Ova zemlja treba neku revoluciju i bas MI je mozemo pokrenut... (mladi smo,zdravi,jaki) pa ako treba i zapalit nesto i prosvjedovat koliko treba ali mislim da bi imali snage....a kad bi nas vidjeli stariji i oni bi nas podrzali...a onda nasi politicari debili nebi smjeli da "uguse" nas ustanak jer bi ih europa i amerika onda je***a....znaci sve je na nama...skontajte malo i sami....
IIIIIIIIII je napisao/la:
R.I.P.
Zao mi je momka,iako neam pojma ko je.Mislim cuo sam za ime...al naravno - kao i veci vas- ne znam ga.Ali znam jednu stvar...ajde zamislite kako bi se osjecali da ste vi bolesni ili vas brat/otac/mama...zato braco moja neamo mi nista od tog sto ovdje iz svojh toplih sobe - zivi i zdravi (bogu hvala) govorimo kako su oni kreteni...kako je tu uzasno..itd. Ova zemlja treba neku revoluciju i bas MI je mozemo pokrenut... (mladi smo,zdravi,jaki) pa ako treba i zapalit nesto i prosvjedovat koliko treba ali mislim da bi imali snage....a kad bi nas vidjeli stariji i oni bi nas podrzali...a onda nasi politicari debili nebi smjeli da "uguse" nas ustanak jer bi ih europa i amerika onda je***a....znaci sve je na nama...skontajte malo i sami....
Ja sam ZA , al' bilo kakav drugi vid pokretanja " ustanka " , da to političarima bude apel za bolje ponašanje , da se počnu voditi za srcem , a ne šupkom/novcem ..

Što se tiče tog paljenja , divljanja , kume ja zbog toga i neću da izlazim vani , a da sad ja idem divljat ?

Od divljanja nema ništa , no mogli bi im pokazati na druge načine da nismo zadovoljni , da se ovo pod hitno mora mjenjati ..
SPEC7RE je napisao/la:
Ja sam ZA , al' bilo kakav drugi vid pokretanja " ustanka " , da to političarima bude apel za bolje ponašanje , da se počnu voditi za srcem , a ne šupkom/novcem ..

Što se tiče tog paljenja , divljanja , kume ja zbog toga i neću da izlazim vani , a da sad ja idem divljat ?

Od divljanja nema ništa , no mogli bi im pokazati na druge načine da nismo zadovoljni , da se ovo pod hitno mora mjenjati ..
brate slusaj...
nemozemo mi njih naucit "boljem ponasanju" ...to treba ili zapalit ili smjenit ili natjerat da sami dadnu ostavku ....to su supci kojim para nikad dosta....oni su osigurali i sebe i svoju djecu i unuke i praunuke za citav zivot koliko su se samo nakrali...a o ratu da ne pricam....tu me temu i strah zapocet s bilo kim....
IIIIIIIIII je napisao/la:
brate slusaj...
nemozemo mi njih naucit "boljem ponasanju" ...to treba ili zapalit ili smjenit ili natjerat da sami dadnu ostavku ....to su supci kojim para nikad dosta....oni su osigurali i sebe i svoju djecu i unuke i praunuke za citav zivot koliko su se samo nakrali...a o ratu da ne pricam....tu me temu i strah zapocet s bilo kim....
I dalje sumnjam da je paljenje , ivljanje po gradovima dobra odluka .
Što više mislim , sve više mi je u glavi to da mi ništa ne možemo promjeniti .
Bili su izbori , ovu đubrad na čelu je izabrao naš narod , naši očevi i majke , mi tu ništa ne možemo ..

I kad se sjetim one teme " Napuštanje BiH " u kojoj su bila pitanja ;
Planirate li napustiti BiH ?
U koliko bi vam se sada pružila prilika da idete u inostranstvo , da li bi ste učinili isto .. ?

Odgovori su mi bili da ću vječno ostati u BiH , no nakon ovoga svega sad se zapitam da li je ispravna ta moja odluka ?
SPEC7RE je napisao/la:

RIP !
Nema nas 50k. Ima al botova, ljudi koji su se regali i nikad vise nisu posjetili sajt. Onda dupli acc-ovi i slicno.

Sve u svemu na sajtu od "50k clanova" imas 30 normalnih ljudi.
Retardiran je taj sistem "platis - dobijes" kad je u pitanju neciji zivot i zdravlje, uredu da je to auto, kuca itd., pare su bile skupljene i kad tad bi bile prebacene, a i da nisu bile skupljene mogli su dat mogucnost na rate jer je u pitanju zivot, i eto tog sistema pravnog i ekonomskog sto covjek osmisli da vrednuje bezvrijedni materijalizam od zivog i prirodnog. Nadam se da ce ubrzo bit taj sudnji dan da vise ne brukamo i unistavamo ovaj blagodati zivot koji nam je dat.

Pocivaj u miru Adise ...
SPEC7RE je napisao/la:
I dalje sumnjam da je paljenje , ivljanje po gradovima dobra odluka .
Što više mislim , sve više mi je u glavi to da mi ništa ne možemo promjeniti .
Bili su izbori , ovu đubrad na čelu je izabrao naš narod , naši očevi i majke , mi tu ništa ne možemo ..

I kad se sjetim one teme " Napuštanje BiH " u kojoj su bila pitanja ;
Planirate li napustiti BiH ?
U koliko bi vam se sada pružila prilika da idete u inostranstvo , da li bi ste učinili isto .. ?

Odgovori su mi bili da ću vječno ostati u BiH , no nakon ovoga svega sad se zapitam da li je ispravna ta moja odluka ?
brate nemoj se ljutit...al naivan si mozda i previse...
1. kad bi dobio priliku izgubio bi se u sekundi iz BIH ne zato sto je ne volim nego zato sto ovdje i sa skolom i sa svim ako nemas vezu DOBRU ostat ces na cesti sa zenom i djecom i gladovat ...
2. tu dzubrad jest izabro narod...ali...postavi se u tu poziciju... da moras izabrat nekog od 10 ljudi a svih 10 teska govna...-to je samo primjer...a da ne govorim o namjestanju pobjede...i da ne govorim kako ljudi u "visim krugovima" imaju veliku korist od tog sto neko pobjedi itd.
3. Ni ja ne volim divljanje / vandalizam i sranja....al evo zamisli...evo sjedis ti u kuci na 5 spratova,bazen ispred,dobra zenska iako imas zenu i djecu... znaci imas sve sto ti treba...auta ovo ono... i sad cujes glasove...i prolaze neaa djeca / momci / cure pored kuce i deru se ocemo promjene...ti bi se prvi nasmijo i vratio se poslu sto si i radio....a kad bi vidio da ti neko razvali ogradu pa zapali auto i stuce ga pa upalis vjesti a pola grada gori radi tebe....e tad bi se dogodila promjena...jer bi se i ti tad sasro..pa bi i drugi utjecali na tebe...to bi se daleko culo...i onda bi pomogla i europa i SAD.... znas...a od sitnih prosvjeda nemas nista... pogledaj kako su se u povjesti kretale seljacka buna i ostali ustanci....neki su uguseni...ali neki su i uspjeli...al oni su sa bakljama i vilama isli i trazili promjene..a ne s nekim papiricima na kojim pise: " necemo vise vako... "
StealtH je napisao/la:
Nema nas 50k. Ima al botova, ljudi koji su se regali i nikad vise nisu posjetili sajt. Onda dupli acc-ovi i slicno.

Sve u svemu na sajtu od "50k clanova" imas 30 normalnih ljudi.
Nema qme ni toliko. Ev' ja, ti i nera

Na temu : Žao mi je, nisam upućen ko je taj momak, al' nek mu je pokoj vječni, istina šta radi država, neko nema hljeba da se najede, dok vlast uživa 5-6k maraka mjesečno.

Govna, ništa više. Žao mi što omalovažavam pravo govno.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.