Nazalost ustanem jutros kad ono na obnu tacnije u emisiji kameleon sa batkom javljaju da je nas Adis Junuzović preminuo
.
- Pare su skupljene,adis je imao šansu imao je svoju pricu ali nije mogao da se prebaci novac s ziroracuna u neku drugu zemlju radi adisove transplatacije tako brzi...."Monstrumi" u crnim ili kojim več limuzinama sram vas bilo.Mozete zamisliti kako je sada njegovoj majci koja se isto tako nadala kao i njen sin.
- Naj više me boli kad doktor kaze mi mozemo ali su nam "svezane ruke" pogodite od koga ? naravno od naših politicara,da je nedo bog njihovo djete bilo u ovakvom stanju novac i prebacivanje u neku drugu bolnicu van BiH bi odma bila obavljena.
- Predlazem da gledate OBN i emisiju Kameleon koja je trenutno na OBN-u
R.I.P Adis Junuzović
.- Pare su skupljene,adis je imao šansu imao je svoju pricu ali nije mogao da se prebaci novac s ziroracuna u neku drugu zemlju radi adisove transplatacije tako brzi...."Monstrumi" u crnim ili kojim več limuzinama sram vas bilo.Mozete zamisliti kako je sada njegovoj majci koja se isto tako nadala kao i njen sin.
- Naj više me boli kad doktor kaze mi mozemo ali su nam "svezane ruke" pogodite od koga ? naravno od naših politicara,da je nedo bog njihovo djete bilo u ovakvom stanju novac i prebacivanje u neku drugu bolnicu van BiH bi odma bila obavljena.
- Predlazem da gledate OBN i emisiju Kameleon koja je trenutno na OBN-u
R.I.P Adis Junuzović
.