Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Nesreca na Trafou !!

396 pregleda · 12 odgovora · otvorena 31.03.2010. u 01:08

Evo upravo doznajem da mi je danas kolega iz obliznjeg naselja , pri radu na terenu dozivjeo nesrecu !

Naime , radi se o tome da je radio na trafou , ali pri jakome vjetru basamake(lotre) su se naglo obrusile na obliznje elektricne zice jacine 10.000 volti na kojima je zavrsio nesretni Rade Mijatovic i samo ga je puka sreca pratila da ostane ziv ;( !

Trenutno se nalazi u bolnici u BanjaLuci na detaljnim pretragama i snimkama , ne znamo kako ce se situacija dalje odvijati , svi iscekujemo sutra !!

---------------------------------------------------------------------------------------------

BRATE zelim ti brz oporavak i da nam se vratis u sto skorijem vremenu <3

Pozelite Radi brz oporavak i da sve bude u najboljem redu , stvarno ovo nije zasluzio , ja i dalje razmisljam o tome kako se junacki izvukao !! <3

:o
NeonBEG je napisao/la:
o,0
Strasno za nepovjerovati ..:(
koliko mu je godina ? :|

jaooo.. struja je najzajebanija, strasne posljedice moze imat.. Da ostane nepokretan do kraja zivota..
Chemi je napisao/la:
Strasno za nepovjerovati ..:(
mos mislit
Chemi je napisao/la:
Strasno za nepovjerovati ..
koji je cilj ove teme ?

@edit

konto sam da je neki đuturum pa kontam zajebajes se

zelim mu brz oporavak
znam momka, zao mi je stvarno. Mislim da je on moje godiste, ili godinu stariji.

Brz oporavak mu zelim. Nisi trebao dizati temu, ali hajd' .
to je bas sjeb kada te to pogodi ja idem u elektrotehnicu znam kake su posljedice i to ovo mu je sreca sto je prezivio al ak cemo iskreno bolje da je umro jer ce se samo patiti kroz citav zivot

korel je napisao/la:
koliko mu je godina ? :|

jaooo.. struja je najzajebanija, strasne posljedice moze imat.. Da ostane nepokretan do kraja zivota..
89' , nadamo se da ce sve biti u najboljem redu ..

Ali jak je udar bio , stravican ..
je***o, nadam se da ce se izvuc i da ce moc normalno nastavit zivot, bez nekih vecih poslijedica.

sretno mu!
AltF4 je napisao/la:
je***o, nadam se da ce se izvuc i da ce moc normalno nastavit zivot, bez nekih vecih poslijedica.

sretno mu!
:(:(
ZOPe je napisao/la:
to je bas sjeb kada te to pogodi ja idem u elektrotehnicu znam kake su posljedice i to ovo mu je sreca sto je prezivio al ak cemo iskreno bolje da je umro jer ce se samo patiti kroz citav zivot

:(
To brate kada te pogodi malo u prst skoro je nista naspram 10.000 VOLTI , covjek to ne moze ni da zamisli !!

Trafo u šupi ?

Brz mu oporavak, al ovo je veoma nelogično, jedino da je trafo pravljen od sijena ... :|

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.