Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija Zaključana

Protokol

91 pregled · 8 odgovora · otvorena 30.03.2010. u 12:00

Ovako
Za serverre koji su na duplom protokolu , zanimam me jedna stvar kako da nastimam da kad neko udje sa Steam-om da ima onu slicicu sa strane (kraj nika) , ako neko zna pls neka mi kaze D:
Reci im da stave vecu rezoluciju?

1024 x 768 i navise i vidit ce "slicice"
BlackSheepXD je napisao/la:
Reci im da stave vecu rezoluciju?

1024 x 768 i navise i vidit ce "slicice"
budu slicice al bele :S
a na nekim serveriam koji su p47-p48 ima slicica od steam :S
miron je napisao/la:
budu slicice al bele :S
a na nekim serveriam koji su p47-p48 ima slicica od steam :S
nema to veze sa tobom ili sa serverom rezoluciju 1024 x + , i slicice se moraju vidjeti, neznam koji je fazon u tim slicicama ali eto....
Limmaa je napisao/la:
nema to veze sa tobom ili sa serverom rezoluciju 1024 x + , i slicice se moraju vidjeti, neznam koji je fazon u tim slicicama ali eto....
nisi razumio hocu da nastimam to!
pazi udjem ja jedan server koji je p47-p48 , udjem sa steam i ima ona moja slicica iz steam kraj mog nika e sad udjem na svoj server koji je isto p47-p48 i nema te slicicte pa me interesuje kako da nastimam to!
Stavis rezoluciju 1024 + , i vidjet ces slike. Ne vidis svima, jer il' neko nema sliku, il' ne igra preko steama.
miron je napisao/la:
pazi udjem ja jedan server koji je p47-p48 , udjem sa steam i ima ona moja slicica iz steam kraj mog nika e sad udjem na svoj server koji je isto p47-p48 i nema te slicicte pa me interesuje kako da nastimam to!
Sjeban server.
miron je napisao/la:
omg, pa ne budi (moram da se izrazim nemogu drugacije) glup, rekao sam ti kako ces da nastimas, tvoj server nema veze sa tom slicicom.
jednostavno javi supportu hostinga nek ti oni nastimaju

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.