Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

Mortal Combat!! (Film)

97 pregleda · 6 odgovora · otvorena 27.03.2010. u 21:28

eh ovako imam na compu Mortal Combat I i Mortal Combat II i kontao sam da su to svi djelovi... Medjutim otvorio sam youtube i nesh trazio kad ima neki Mortal Combat "Conquest". Jesu to u serijama il je film??? Ak nek zna linkove da su na engleskom da to downam posto sam veliki fan Mortal Combat serija... Unaprijed thx
u serijama ... potrazi na torrent site-ovima
imas film last battle :] tako nesta oko posljednje bitke je rijec, a radi se o mortal kombatu o tom turniru
To su serije.
Imaš na IMDb:

http://www.imdb.com/find?s=all&q=mortal+combat
Ako se ne varam,sada u Aprilu izlazi film Mortal Kombat,ne znam tacno koji dio.
Buduci_Traceur je napisao/la:
Ako se ne varam,sada u Aprilu izlazi film Mortal Kombat,ne znam tacno koji dio.
sad sam nesto procitao o tome... Mortal Combat "Devastation".... nema josh officialnih trailera tako da je nesigruno ce izaci u aprilu... :S
Raziell je napisao/la:
sad sam nesto procitao o tome... Mortal Combat "evastation".... nema josh officialnih trailera tako da je nesigruno ce izaci u aprilu... :S
Ja sam čitao da je treći dio filma u pripremi već deset godina, i da je od tada pa do danas bezbroj puta mijenjao scenario, ali i sve druge elemente. Jedino što je sigurno, je činjenica da će film biti reboot, što znači da se priča neće nadovezivati na prethodni dio i da se kreće iz početka. Warner Bros. studio radi na filmu.

Chris Casamassa koji je glumio Scorpion-a i Linden Ashby - Johnny Cage-a, zasad su jedini potvrdili učešće u projektu. Film neće skoro i režiser Oren Uziel tek je počeo da piše scenario, tako da će proći dosta vremena dok se ne sazna ostatak glumačke ekipe.

Film bi trebao da se pojavi tek 2013. godine.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.