Ako moze pomoc oko printerra imam lexmark x2470 i pokvario sam svoj ketridz i kupio sam novi u jednoj radnji i normalno je radio ali kada sam ga otisao i napunio nece nikako da mi prepozna ketridz pise mi da ga uopste nema.A rekli su mi oni gdje sam uzeo da je ketridz seifrovan tako nesto nezz i da moze prestati da radi.Ako moze netko da mi kaze do cega je to? Hvala
Diskusija
Problem sa lexmark printerom Help!
44 pregleda · 5 odgovora · otvorena 27.03.2010. u 17:34
1 Ne postoji taj leymark printer nego Lexmark
2 "A rekli su mi oni gdje sam uzeo da je ketridz sifrovan tako nesto nezz i da moze prestati da rad"-pa ako su ti oni rekli fino odes kod njih i pitas,kako sta,gdje
Ne vidim tu nikakav problem
2 "A rekli su mi oni gdje sam uzeo da je ketridz sifrovan tako nesto nezz i da moze prestati da rad"-pa ako su ti oni rekli fino odes kod njih i pitas,kako sta,gdje
Ne vidim tu nikakav problem
Taj ketridz ne odgovara tvom printeru
<3
<3
hIGH_ je napisao/la:
Taj ketridz ne odgovara tvom printeru
<3
<3
Imala sam isti takav printer i rijetko kad mi je prepoznavao napunjene ketridze, trebala sam novi kupiti.. -.-'
Navodno da ti printeri nakon jednog punjenja ne prepoznaju ketridz, nego trebas novi kupit.. Tako su barem meni rekli.. I morala sam novi kupit..
Rya je napisao/la:
Kako ne odgovara ako je napisao da mu je prije radio?
Imala sam isti takav printer i rijetko kad mi je prepoznavao napunjene ketridze, trebala sam novi kupiti.. -.-'
Navodno da ti printeri nakon jednog punjenja ne prepoznaju ketridz, nego trebas novi kupit.. Tako su barem meni rekli.. I morala sam novi kupit.. :-X
Navodno da ti printeri nakon jednog punjenja ne prepoznaju ketridz, nego trebas novi kupit.. Tako su barem meni rekli.. I morala sam novi kupit.. :-X
Rya je napisao/la:
Kako ne odgovara ako je napisao da mu je prije radio?
Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.