Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

tut potrazna ?

63 pregleda · 5 odgovora · otvorena 26.03.2010. u 18:49

eh treba mi linkowi od tutorijala koji su jasno napisani volio bih da je slikowito ako moze kako podici nowi sistem na xp i zanima me koji mi cd treba da to sve uradim eo dajem rapid share acc ima jos 3 dana nemam nista sry MAN!

arane sto odma brises temu brate owo mi treba sta odma...neka je 20 min da dobijem odgowor i onda je obrisi sta je odma brisis
http://www.icrawl.org/814733513-kako-dici-sistem-i-oboriti-d

Mislis ovo
Brise ti temu jer mislim da je tema bila XY puta,i to mozes naci na googlu kako god da ukucas izbacit ce ti nesto, a evo ti od mene ukratko.
RR racunar, dok se dize sistem delete klikaj, udjes u bios, podesis bootanje sa cd, ubacis cd i rr racunar opet, dalje prati instrukcije ako iole znas engleski mozes sam formatirati racunar =)

Post dobio aplauz od nera_f

Briše ti temu zato što si nepismen i koristiš to retardirano slovo "W", kao da si neka glupa nafurana trebica a ne muško :S
reLo je napisao/la:
Briše ti temu zato što si nepismen i koristiš to retardirano slovo "W", kao da si neka glupa nafurana trebica a ne muško :S
Zar ikada možeš biti 100% siguran oko njihovih sexualnih opredjeljenja ? 9-)

Jel' teško Boga ti na google ukucat :
Kako dići sistem
Jarane toliko si na gamersu, morao si vidjeti barem jedan od 10 super tutova i pitas se zasto brisem, nema smisla.

I josh samo da dodam, tema koje dize raja u 2 reda izgledaju neozbiljno i tu pocinje spam...

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.