Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Pitanje Riješeno 5 bodova

pRobleM u CS-u !!

441 pregled · 12 odgovora · otvorena 28.07.2006. u 12:05

Kada udjem u CS sve je normaLa, namjestim nick i na audio jednu opciju (pojacam zvuk, a mp3 ostavim k'o sto je bio) ali kada pocnem da igram nakon jedne runde ili odma promijeni mi se nick i smanji mi se zvuk do kraja i niSS ne cujem, pa moram ponovo u opcijama traziti da namjestim sve kako treba. . .Moze li mi neko pomoci da jednom namjestim nick i ostale opcije i da mi tako ostane. Ovo mi se 1. put desava otkako igram CS-a i prvi put sam mijenj'o nick i sada imam problem !!

Pa et'. . .ko zna nek' mi pomogne dajem 5 bodova (ne mogu vise jer skuplajm za neSS u shopu). Unaprijed hvala !!
probaj u consoli upisat "name" "nick" i "volume" "koliko ti treba" naravno bez navodnika
vjerovatno si ubacio neki CFG fajl u CS, sjeti se malo sta si zadnje ubacio i obrisi.
IceWolf je napisao/la:
vjerovatno si ubacio neki CFG fajl u CS, sjeti se malo sta si zadnje ubacio i obrisi.

98% je ovo sto je covjek naveo!
i ja imam isti problem . i kad zelim staviti nick sa vise rijeci samo mi prvu rijec prihvati a da bi to mogao moram ici u options.. a nemam nikakvih drugih cfg osim defaultnog.
mozda da probas writecfg GrMz, i kada ti se promeni samo kucaj exec GrMz.cfg
buraz to ti zato sto igras na maksnetu....jer nakon svake runde ti se vracaju opcije onako kakko su bile prije....bar je meni takozato ni ne igram na njemu:@
i ja imam isti problem . i kad zelim staviti nick sa vise rijeci samo mi prvu rijec prihvati a da bi to mogao moram ici u options.. a nemam nikakvih drugih cfg osim defaultnog.
en1s je napisao/la:

name " i onda nick koji zelis i moci ces odvajat al moras ispred nick " shift+2
IceWolf je napisao/la:

Stavlj'o sam samo svoj LOGO, ali mislim da to ne'a nikakve veZZe s tim.

Ae sada odo sve ovo probat pa cu oznacit onog ko mi je pomog'o !!! Jos jednom hvala !!
Ovo sam sve pis'o ali kako god okrenem uvijek mi se na maksnetu mijenja ono samo, a na ostalim serverima mi je normaLa (epn, lol, . . .)

PITANJE JE ZAKLJUCENO SVI OSTALI KOMENTARI CE BITI SUVISNI !!
mozda si neki CFG fajl greskom ubacio u cstrike confing to je to sigurno ostalo nije moguce mozda volume pogledaj na konzoli za svaki slucaj
en1s je napisao/la:

nick sa vise slova ces staviti tako sto ces staviti navodnike ispred prve rijeci tvog "CUVENOG" nicka...

npr "Ti si KONJ... haha

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.