Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

WoW

158 pregleda · 9 odgovora · otvorena 24.03.2010. u 21:09

Pozz svima.

Ako neko ima vremena da mi da link za patch 3.2.0a posto sam vec jedan skidao i neradi.

Tema odobrena od nera_f
WoW je zlo. Dokazano na 45 univerziteta širom svijeta.
torQ7u je napisao/la:
WoW je zlo. Dokazano na 45 univerziteta širom svijeta.
+1 xD WoW ti je nesto kao droga.. ako probas ga navuko si se za citav zivot xD ici ces na rehabilitacije( ne igrat wowa neko vrijeme) al ces se opet vratiti starom nacinu zivota xD ha ja i ja sam igro do prije 1 mjesec pa sam sad presto do raspusta ....
ja sam igro citav ljetni raspust znaci 24h dnevno,zaraza zesca,ako nemas kontrole nemoj pocinjat igrat :S
Nemoj da igras bolje ti je ... ja sam se navukao prvi dan kad je izasao mislim ja sam isao i lupao po tastaturi ... moj buraz je imao acc na orginalu .. sad mene zanima .. pirat wow mi je instaliran .. mogu li ja preko njega igrati na orginalu
Mesoha je napisao/la:
Nemoj da igras bolje ti je ... ja sam se navukao prvi dan kad je izasao mislim ja sam isao i lupao po tastaturi ... moj buraz je imao acc na orginalu .. sad mene zanima .. pirat wow mi je instaliran .. mogu li ja preko njega igrati na orginalu
samo trebaš acc, promijeniti realmlistu...
Ok , samo jos da nadjem prazan acc .. da ne kupujem acc 150 maraka :S :S
ne mora znatic. wow moze bit fun takodjer ako fino rasporedis. udjes u guild dobar, di su svi ko raja xD nemoras ih ni znati uzivo jbt, nego in game. odlucite kad je raidanje. u koliko sati i thats it. malo bg tu i tamo, farm i to je to. 2-4h na dan nije puno. ako igras navecer. 9-)
Ja igram wow vise od 3 godine i moze biti fun ako je ekipa dobra nemora se igrati hard core u tu svrhu sam i sam pokrenuo guild na aerie peak serveru i imamo ljepu malu zajednicu. Imamo hard core igraca a i onih casual za svakoga se nade po nesto sve su igraci s nasih podrucija tako da ne govorimo na engleskom ;). Nema nas previse pa sad preko ljetnih raspusta je opala aktivnost ali i dalje se zabavljamo ko zeli saznati vise o nama i mozda nam se prikljuciti neka pogleda http://www.balkan-express-guild.com/ . Svi su dobrodosli jedini je uvijet da imate karakter na 80lv i mozete se zabaljati s nama za progres raid spot se morate sami izboriti ;).

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.