Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Forum

89 pregleda · 8 odgovora · otvorena 24.03.2010. u 10:57

Pozdrav ljudi eh ovako konacno dosao je i taj cetvrti razred srednje koji zavrsavam za mjesec dana sada samo da uradim maturski i to je to ...

Eh sto vam ovo pricam imat cu malo vise vremena odlucio sam se bavit web i forumima sto ja od vas trazim ako neko ima neki sajt ili forum da mi da moderatora admina ili global svejedno mozemo se dogovorit ja cu zvat raju na forum i sajt pisat cu postove .
Imat cu dosta vremena tako da cu moci pisat postove teme i td sve sto treba .

Hvala svima koji pomognu
pa to mozes i na gamersu
ako ti se posreci mozda dobijes i nesto od toga svakako sretno u pohodu na moderatora/admina
:D

EDIT:ako igras neke browser igre gotovo svaka od njih ima forum pa mozes i tu probat
Braniac je napisao/la:
pa to mozes i na gamersu
ako ti se posreci mozda dobijes i nesto od toga svakako sretno u pohodu na moderatora/admina
:D

EDIT:ako igras neke browser igre gotovo svaka od njih ima forum pa mozes i tu probat
znamo svi da je to nemoguce ja cu se trudit koliko god mogu ali trenutno trazim na nekom drugom sajtu gdje mogu da se stelnem malo ..

pa ko zna mozda mi se i ovdje posreci ko sto kazes
evvv ljudi i ja aBd zavrsavam osnovnu,
pa cu imati vise vremena da provodim na forumima i ako mozete da mi date moderatora bicu fin BGM!
svaki dan bude po minimalno 2je teme, kako neko reklamira neki uber low site i trazi administraciju, pa eto, pocni od toga, gl
tranneee je napisao/la:
evvv ljudi i ja aBd zavrsavam osnovnu,
pa cu imati vise vremena da provodim na forumima i ako mozete da mi date moderatora bicu fin BGM!
:r
pa ako zavrsavas osnovnu imat ces jos vise obaveza
1.prijemni
2. srednja (jos gore)
pa to ti je cista glupost, zakupi domenu i hosting..

dodji na finu ideju sta bi mogao,pisti,o cemu itd..

proguraj sam svoj neki sajt/forum
vaLLey je napisao/la:
znamo svi da je to nemoguce ja cu se trudit koliko god mogu ali trenutno trazim na nekom drugom sajtu gdje mogu da se stelnem malo ..

pa ko zna mozda mi se i ovdje posreci ko sto kazes
Napravi sam sebi forum ili sajt i proširuj ga. Ako ne znaš napravit javi se meni, ali nije džabe.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.