Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

iPhone

125 pregleda · 12 odgovora · otvorena 23.03.2010. u 19:32

Razmisljam o tome da kupim iPhone, imam neki zastarjeli mobitel, a jedan mi je pao u more xD...
Pa me zanima ako tko moze pojasnit kako stavit na iPhone aplikaciju, filmove, glazbu...ima li neki usb kabel?Ili nesto slicno?
I ako mi neko moze dati neki link sa nekim najpotrebnijim aplikacijama i igricama i sl...
Evo pa 'ko zna neka izvoli.
Hvala.
sve radis preko Itunes ;) imas one free aplikacije , a dok neke placas ;)
Evo instaliro sam taj ITunes...ali mi bas i nije jasno..ima li usb kabel ? kako se radi s tim programom ? O_O ...
Preko USB-a spojis iPhone i PC, pokrenes iTunes i prebacujes.
Lagano za koristiti i skontati
Samo moras imati IQ veci od broja cipela i to je to...
Preko iTunes vecinu radis, al' ne sve.
Neke svari radis preko wifi.
Vecina dobrih app se placa, za to ima lijek.
Imas free app skidas s cydie kada uradis jeallbreak na iPhone. I skidas sve app koje se placaju dzaba :D
I tako to.. Da ne nabrajam, mobac je strava :)
imam ja prodati nov polovan javi se na samko2009vlive.com pratecea oprema sve dobijes
G_Tasty je napisao/la:
Evo instaliro sam taj ITunes...ali mi bas i nije jasno..ima li usb kabel ? kako se radi s tim programom ? O_O ...
imas onaj "punjac" iz njeg izvadis usb cabal i ustekas u pc , i sam ce ti itunes prepoznat iphone , al prija tog moras da registrujes svoj iphone... i kad skines sebi neku aplikaciju jednostavno je sync..
- nstaliras iTunes, registrujesh se, da bi mogao download aplikacije
- uzmes USB kabl koji si dobio uz iPhone i on ce ti sam prebaciti aplikacije na iPhone
- da bi prebacio muziku moras otvoriti music listu u nju prebaciti muziku, takode ce to samo biti obavljeno
G_Tasty je napisao/la:
recemo da ti uopce nemas iphone....
kakko neces imat taj usb cabal ebo ga ti...
OK, hvala puno mi je jasnije...
admini bacite temu u smece :P
tnx jos jednom
G_Tasty je napisao/la:
OK, hvala puno mi je jasnije...
admini bacite temu u smece
tnx jos jednom
Imas na youtube sve objasnjeno.. ugl iPhone ti je telefon svih telefona
jail brake
jail barkujes ga i mos imat sve aplikacije, igrice, dekodiran ti a sve djaba!
Imam iphone 2mjeseca. Javi mi se [email uklonjen]

iphone sam prekuco, mozes vidjet u galeriji. Sve najjace i najskuplje igrice imam, naravno dzaba.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.