Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Online shop [Majice]

231 pregled · 8 odgovora · otvorena 22.03.2010. u 15:59

Hy

- Zanima me da li u BiH postoji Online Shop, da mogu naruciti majicu sa slikom ili grafitom koji ja zelim (npr. upload svoju sliku i odredim polozaj na majici i narucim bla bla bla ) ...

trazio sam na gamersu, nasao sam www.majice-shop.com tako nekako, ali stranica trenutno ne radi : )

Hvala unaprijed
A prijatelju sta ce ti online-shop, kad ima u tvom gradu sigurno neki lik koji se bavi sito stampom, i koji radi reklame na majice, upaljace, privjeske bla bla. Odneses kod njega i on ti to uradi , ustedis i vremena sebi i para, sto ces naruciti ..
vidio sam ja oglas na pik.ba da ima posaljes on ti sve uradi i posalje postom ... znam da se radnja nalazi u medjugorju a on salje svugdje
uglavnom mozes brzo pronaci na pik jer lik ima preko 400 transakcija ako sam dobro zapamtio ...
iNTIMA je napisao/la:
A prijatelju sta ce ti online-shop, kad ima u tvom gradu sigurno neki lik koji se bavi sito stampom, i koji radi reklame na majice, upaljace, privjeske bla bla. Odneses kod njega i on ti to uradi , ustedis i vremena sebi i para, sto ces naruciti ..
Ma ima care, vec slab mu print. A ima u FISU ali preskupo ^^, pa trazim ovako po netu. mozda ima nesto kvalitetno a ne preskupo
Kumaro odes lijepo , na carsiju i reknes kako ces i sta ces :D
mahYr je napisao/la:
Ma ima care, vec slab mu print. A ima u FISU ali preskupo ^^, pa trazim ovako po netu. mozda ima nesto kvalitetno a ne preskupo
Misa mu malog, kod mene je nabacivanje nekog shit-a na majicu, u vrh glave 20 maraka, i to ako hoces da je njihova majica, a ako je tvoja majica onda je negdje 12-15 maraka..
.. Ne znam onda sta da ti kazem
http://www.sportklub.ba/usluge/394

Ovdje vam je stampao LanKlan , a i mi cemo
BUY44K4 je napisao/la:
http://www.sportklub.ba/usluge/394

Ovdje vam je stampao LanKlan , a i mi cemo
biće uskoro i online design aplikacija na sportklub.ba
a dotle obratite se meni =] na PM (ja sam radio za lanklan)
za sve vrste majica za klanove i slicno.
Imas povoljno na www.narucimajicu.com

Printaju sve, mozes cak poslati svoju sliku ili tekst i majica stize na vrata.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.