Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

Bosna i Hercegovina CoD2 CTF - NationsCup XIII

325 pregleda · 20 odgovora · otvorena 21.03.2010. u 21:38

Evo sa ponosom javljam da nasa repka CoD2 CTF ide u finale NationsCup-a XIII dobivsi Team United Kingdom sa 11:8....

http://clanbase.ggl.com/forum.php?fid=2985767&lid=10220&zid=00FFFFBD

http://clanbase.ggl.com/warinfo.php?wid=9830184

i tek sutra cemo znati ko ce nam biti protivnik u finalu....
Holandija ili Poljska.....
GJ osvojite to
Koliko sam upratio po zadnjim temama od vas stvarno vam to ide i želim vam svu sreću u finalu..
GL u finalu, abd osvajamo :D
Svaka im cast , nek nas bar ide u jednoj igrici ako nista

GJ momci
surFF u CTF ? :O

Hajd' nek' im je sretno
- Svaka cast, sretno u finalu ...
- Dobri smo u svemu pomalo (:
nyonyo je napisao/la:
GJ osvojite to :)
Koliko sam upratio po zadnjim temama od vas stvarno vam to ide i želim vam svu sreću u finalu..
to je bio cod4 i nažalost ispali su od poljaka...

@ Konačno i nama kup pored Team BiH , nadam se zlatni XDD...
I u cod2 s&d ćemo proći grupe sigurno ... trenutno smo drugi iza njemaca
Ide nam lagano sve, svake godine smo bolji i bolji :) nadam se iduci NC cod4 da ce biti bolji jbg ispali smo od poljske koji si po meni 200 % haxali protiv nas.. ali sta je tu idemo dalje i cekamo navi NC na CB ili ESL-u :P
Svaka cast momci, taj rezultat je pravi podvig s obzirom na situaciju u BIH..

Koga bi radije od njih u finalu? Imate li sanse? Posto nisam upoznat sa COD "scenom", mozda bi mogli napisati i neka vasa ocekivanja? Jeste li ikada prije igrali finale, ili je ovo najbolji vas rezultat?

Sretno vam..
- Nama najbolje ide ovaj call of duty,kad bi još u cs išao sve bi bilo OK.
- Sve u svemu sretno vam u finalu osvojite to
KillaOR je napisao/la:

Koga bi radije od njih u finalu? Imate li sanse? Posto nisam upoznat sa COD "scenom", mozda bi mogli napisati i neka vasa ocekivanja? Jeste li ikada prije igrali finale, ili je ovo najbolji vas rezultat?

Sretno vam..
pa mogu odma ti reci kako ja znam :P ovo je prvo Finale CoD2 CTF ekipe ili uopste prvo finale tima BiH u CoD-u.... a sta reci koga bi u finalu svijedno je ko ce doci pwnacemo ga :P bitno je trenutno da necemo vise biti beze pehara :P 1 ili 2 mjesto dobijamo pehar :D
LoCoOo je napisao/la:
pa mogu odma ti reci kako ja znam ovo je prvo Finale CoD2 CTF ekipe ili uopste prvo finale tima BiH u CoD-u.... a sta reci koga bi u finalu svijedno je ko ce doci pwnacemo ga bitno je trenutno da necemo vise biti beze pehara 1 ili 2 mjesto dobijamo pehar
Pa ajde kad ste vec dogurali do finala, potrudite se i osvojite zlato.. Sretno vam..
Svaka čast stvarno, udarate nogama u tom codu ...

Sretno momci, da uzmete to
KillaOR je napisao/la:
Pa ajde kad ste vec dogurali do finala, potrudite se i osvojite zlato.. Sretno vam..
Normala da ce se potruditi ili cu ih isamarati sve do jednog ako ne osvoje :P

Ovi ljudi su ponos repke CTF-a

Al_Capone
kaYser E
nuni
Paddy
QNYZR
Rvlt
SpawnieEe
surFF
Svaka cast ljudi i sretno u finalu =D
General match information
Match Team Bosnia and Herzegovina (more) versus Team United Kingdom (more)
Cup CoD2 CTF - NationsCup XIII (Platform: PC)
Date Sunday 21 March 2010 20:00 (20:00 , 19:00 )
Type Official
Teamsize 5 x 5
Admins CHARN (r), CHARN (w), MakiDSS.rs (r), MakiDSS.rs (w)
Match result Team Bosnia and Herzegovina win from Team United Kingdom with 11 to 8 flags

et ljudi mozete biti ponosni da i mi dobijemo taj famozni pehar. Svaka cast mojim igracima i naravno captainu Al_Capone-u koji nas je okupio i koji je podijelio ono sto je naucio godinama i godinama igranja ctfa. Vidimo se u finalu :P
Auuuuu :)
Svaka čast momci , skidam kapu.

Osvojite to.
KillaOR je napisao/la:

Sretno vam..
Ne znam sta je Capone zamislio, mozda ludjak oce zlato, meni je svejedno. Postigli smo ono sto smo htjeli tj. pehar je tu :D

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.