Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija

travian farma

92 pregleda · 7 odgovora · otvorena 21.03.2010. u 12:51

e ovako zanima me sta to znaci kada me neko pita u travianu jesili ti "farma" :D
Da li te neprestano napadaju i uzimaju li ti resurse
HeadacheR je napisao/la:
Da li te neprestano napadaju i uzimaju li ti resurse
e hvala i da ne bi otvorao novu temu znas li ti kako da naprimjer sa nekog drugog acc saljem sebi resurse
to pitam posto sam sad u novoj alijansi pa ako neko bude treazio da se ne obrukam
aganado je napisao/la:
e hvala i da ne bi otvorao novu temu znas li ti kako da naprimjer sa nekog drugog acc saljem sebi resurse
to pitam posto sam sad u novoj alijansi pa ako neko bude treazio da se ne obrukam
Napravis pijacu i kliknes na nju i sve ce ti onda poslije biti jasno..
aganado je napisao/la:
moram imati pijacu (što veći level to više resursa možeš prebaciti) i napišeš koliko čega šalješ i desno kome šalješ i doće u određenom vremenskom roku :D
aganado je napisao/la:
ako napravis multi acc tj jos jedan acc na serveru na kojem igras,to je kaznjivo,a ako hoces sa posaljes res napravis pijacu i dalje ces sam skontat
aganado je napisao/la:
Kako ti je nick na travianu
Ey ljudi imam ja golda za travian mozete napraviti acc ja vam stavim 600g pa otkazete i uzmete a mogu vam ja direkt staviti, cjena je samo 15km preko dopune za mtel za 600g prvi 5 ce dobiti 700 za istu cjenu dodajte me na [email uklonjen] da poslujemo.

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.