Preskoči na sadržaj
Ista raja. Nova runda.
GAMERZ.ba — REBORN
Diskusija U kanti

PREVARANT - sema_cs

203 pregleda · 17 odgovora · otvorena 20.03.2010. u 22:16

E ovako, ja sam povjerovao čovjeku i sad mi je žao zbog toga i ne želim da nekoga od vas ovako, zajebe, nemojte pisati "ajde šta će ti bodovi, bodovi su sranje, zašto čovjeku ne uradiš džabe itd."!

Evo što se desilo. Ja sam sa članom ovog foruma "sema_cs" dogovorio da ću mu napraviti web stranicu i zakupiti .info domenu za 300 bodova, i ja večeras njemu pošaljem poruku da mi je dužan 300 bodova, a on meni kaže "uzmi sebi stranicu i radi s njom šta oćeš, meni više ne treba"... Klan mu se sigurno raspao, pa sad kaže da mu netreba više stranica.

Stvarno mi nije jasno kako neki ljudi mogu biti takvi, ako sam ti učinio uslugu lijepo daj što se obećao i nemoj me je****t više.

Evo link stranice: Danger-Clan

Zapamtite, ovu temu otvaram samo zato što ne želim da i vas prevari, ne ulazite u nikakve poslove s njim.
tobejarabi ,što te lik *eba,tvoja naivnost ,trebao si mu prvo reci da otvori temu s bodovima,da mi napravi to i to i ti si mu se samo trebao obratiti i uraditi i dao bi ti bodove
warloook je napisao/la:
tobejarabi ,što te lik *eba,tvoja naivnost ,trebao si mu prvo reci da otvori temu s bodovima,da mi napravi to i to i ti si mu se samo trebao obratiti i uraditi i dao bi ti bodove
De ti mu reci sviju ti.
united je napisao/la:
De ti mu reci sviju ti.
I ja sam jednog lika htio s ripovat ,al eto opet nisam, dao sam mu bodove. Za to odjebaus
warloook je napisao/la:
I ja sam jednog lika htio s ripovat ,al eto opet nisam, dao sam mu bodove. Za to odjebaus
Sinko ne traži probleme da tebi ne bi neko život "s ripovo".
warloook je napisao/la:
tobejarabi ,što te lik *eba,tvoja naivnost ,trebao si mu prvo reci da otvori temu s bodovima,da mi napravi to i to i ti si mu se samo trebao obratiti i uraditi i dao bi ti bodove :)
LOL; pa kako ti misliš da će on meni vjerovat, a mogao je kada ja završim stranicu on samo vratit sebi bobe jbt. Znam ja sve kako se može raditi, zato nemojte pisat ovakve debilne postove.
Ovo što ti se desilo 80% je tvoje krivice....

Čist primjer naivnosti i brzopletosti(nisi razmišljao o posljedicama koje su se mogle desiti)
Kakav jadnik. Koliko samo ta napaćena djeca ne znaju cijeniti (a ni procijeniti) tuđe znanje i trud.

Nemojte nikad nikom ništa džabe raditi. Ni za te bodove. Ništa što ti znaš a neko drugi ne nemoj mu dati ni za šta osim za novac. Da ti je brat rođeni. =)

Vi što kenjate da je momak kriv što je naivan ste glupi k'o ku**c. Da Bog da se vama ovo svaki drugi dan dešavalo.
Moltrex je napisao/la:
LOL; pa kako ti misliš da će on meni vjerovat, a mogao je kada ja završim stranicu on samo vratit sebi bobe jbt. Znam ja sve kako se može raditi, zato nemojte pisat ovakve debilne postove.
Da je vratio bodove, a ti mu napravio stranicu ,dobio bi BAN
K o n t a š
warloook je napisao/la:
I ja sam jednog lika htio s ripovat ,al eto opet nisam, dao sam mu bodove. Za to odjebaus :-(
warloook je sad cist :D i dobar :) ipak nije ispo prevarant ;) ima iskustva s tim xD
warloook je napisao/la:
Da je vratio bodove, a ti mu napravio stranicu ,dobio bi BAN ;)
K o n t a š
Ma ne briga mene za njegov ban, a i za bodove, bodovi mi samo trebaju da ih mogu ponuditi za neki logo kad mi trebadne, jer ima dosta iskusnih ljudi na ovom sajtu.
warloook je napisao/la:
Da je vratio bodove, a ti mu napravio stranicu ,dobio bi BAN
K o n t a š
tebe je dosta retarde, dao si bodove liku samo da nebi popusio ban, zato imas pravo da sutis na teme slicne ovoj

umri, zdravo
Moltrex je napisao/la:
Ma ne briga mene za njegov ban, a i za bodove, bodovi mi samo trebaju da ih mogu ponuditi za neki logo kad mi trebadne, jer ima dosta iskusnih ljudi na ovom sajtu.
Pa evo odma da ti preporučim jednog iskusnog fotošopera.
Uradit ce ti 10 slika za 100 bodova (striker18 )
EDIT : Uredu je više,samo kažem da je tvoja krivica,Ne citirajte me više =(
E čuj sema zajebao nekoga , o bože .
Kako je inteligentan , samo sam sebe može zajebat' , ni to namjerno ne zna učiniti .

Jebiga kume , nemoj vjerovati svima .
v3Tr0x je napisao/la:
Kakav jadnik. Koliko samo ta napaćena djeca ne znaju cijeniti (a ni procijeniti) tuđe znanje i trud.

Nemojte nikad nikom ništa džabe raditi. Ni za te bodove. Ništa što ti znaš a neko drugi ne nemoj mu dati ni za šta osim za novac. Da ti je brat rođeni. =)

Vi što kenjate da je momak kriv što je naivan ste glupi k'o ku**c. Da Bog da se vama ovo svaki drugi dan dešavalo.
+1 !
Na greskama se uci,prebacivanje bodova je strogo zabranjeno pa je mozda najbolje za obojicu sto te ispalio ,ovako tema kanta,vi slobodni ,a onako bi bilo tema kanta obojica banovan i eto..
Brzopletost/naivnost je zlo opasno =)

Prijavi se da bi odgovorio/la na ovu temu.